Állati kampányokkal készülnek az őszre

2015.június.25.

A divatcégek jelentős része hírességek arcával népszerűsíti portékáját, ám a Couch 2015-ös kampánya ezúttal kilóg a sorból. A New York-i márka reklámjában kisállatok mutatják majd be a kollekciókat, köztük a legnagyobb név Miss Asia Kinney, azaz Lady Gaga házi kedvence.

A Steven Meisel által készített reklámban feltűnik egy nagyon különleges kuvasz is, gyöngyházszínű nyakékben, és egy ember méretű Edie táska - az utóbbi része a Coach őszi kollekciójának. Az témában Lady Gaga, mint büszke tulajdonos is megszólalt: Alig várom, hogy láthassam, ahogy a legjobb barátomból sztár lesz.

Miss Asia portréja azonban csak töredéke a hosszú sorozatnak, az érdeklődőket rengeteg más dolog is várja még. A `Couch Pups` projekt célja, hogy "hálát adjon a kutyáknak a mindennapokban, és ismertesse az egyéni személyiségüket." A kampány további részének bemutatására ugyan még várnunk kell, de addig is javasoljuk .@missasiaskinney követését Instagramon!

Ha még nem lenne elég a Marc Jacobs kutyusa, Neville is reklámoz, igaz ő azért csak a családi bizniszből veszi ki a részét, hiszen a papa üzletét reklámozza. Talán még nem tudtad, de a divattervező a ruhák mellett a könyvbizniszben is érdekelt, és New Yorkban egy menő könyvesbolt tulajdonosa. Kutyája most ennek az őszi kampányához ült le a fotelba barátaival egy kis olvasgatásra. Cuki, nem?

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt