Androgün múzsa

2010.november.12.

A H&M speciális kollekcióját, amelyet ebben az évben a Lanvin prezentált már minden divatrajongó epedve várja!

A november 23-án a boltokban is kapható elképesztően sikkes darabokat egy ismerős arc mutatja be a kampányokban. A kissé fiús, őzike szemű lány nem más, mint a román származású, de kanadai állampolgár Irina Lazareanu. Az androgün ikon valóságos underground sztár a divatvilágban, Kate Moss dédelgetett kedvence, akivel a zene, sőt egészen pontosan mindkettőjük korábbi szerelme, Pete Doherty hozta össze. Lazareanu ugyanis 13 éves korától Londonban tanult balettozni, de már ekkor is sokkal inkább érdekelte a rock n roll és a költészet. Két évvel később találkozott a The Libertines zenekar frontemberével, Dohertyvel, aki akkoriban éppen felforgatta az angol könnyűzenei életet rebellis viselkedésével, és mindent elsöprő tehetségével.

Kattints a képre és nézz bele a Lanvin for H&M lookbookjába!

irina-200x-d000085AFb0e8d223e8b7.jpg

Irina a rajongók közül nem csak törékeny testalkatával, hanem szerteágazó tehetségével is kitűnt, 2004-ben már szerzőtársként bukkant fel a La Belle et la Bete című dalban, amelyet Kate Moss vokálja tett teljessé. Bár, már korábban is modellkedett, de éppen ez a találkozás hozta meg számára az áttörést, amelyben a szupermodell Kate Moss-nak elévülhetetlen érdemei voltak. 2004-ben már a Chanel kifutóján lépkedett, igazán ismert azonban egy évvel később lett, amikor a 2005 január-februári francia Vogue vendégszerkesztője Kate Moss lett, aki rögtön bedobta a Lazareanut a mélyvízbe.

Irina Lazareanu korábbi munkáiért kattints a képre!

irina-200x-d000085AFb0e8d223e8b7.jpg

Ezt követően a karrierje már haladt a maga útján, volt a Balenciaga, a Mulberry, a Sonia Rykiel, Kate Moss jóvoltából a Topshop, és egy különleges projektben a Chanel arca is. A vintázs mániás lány ugyanakkor ingázik a különféle lehetőségek között, hol a nemzetközi kifutókon hódít, hol pedig visszatér örök kedvencéhez a zenéhez, és e költészethez. Írt már dalokat musicalhez, Sean Lennonnal, Pete Dohertyvel különböző zenei projektekben vesz részt, aztán újra fotózások. Idén ősszel megint teljesen a divaté. A svéd Rika magazin címlapján pózolt, divatanyagban szerepelt a Jalouse novemberi számában, és a H&M Lanvin kampányával pedig feltette a koronát a 2010-es teljesítményére.

A szexis lány nagyon kedveli a furcsa, kétértelmű munkákat, tehetsége egészen különleges, alakja utánozhatatlan, nem véletlenül imádják az Anne Valérie Hash-nál, vagy dolgozik előszeretettel vele Yamamoto, vagy Karl Lagerfeld. Irina Lazareanu a titkos múzsa!

Irina Lazareanu 2010 őszén! Kattints a képre!

irina-200x-d000085AFb0e8d223e8b7.jpg

Ez is érdekelhet

Így érzi magát Gigi Hadid, hogy Selena Gomez az exével randizik

Így érzi magát Gigi Hadid, hogy Selena Gomez az exével randizik

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói