Légy jólöltözött életed végéig! Anna Harvey, Diana hercegnő egykori stylistja megtanít rá

2017.február.9.

Anna Harvey a divat frontvonalában töltötte egész életét. A Vogue egykori vezető szerkesztője nem mellesleg az a szakember, aki a nyolcvanas években Lady Diana gardróbját felépítette. Most továbbadja a tudást nemrégiben megjelent könyvében.

Abban az időben, a kétezres években ő felelt a legtöbb magazinbevezetésért, az ő felügyelete alatt jött létre az indiai, az orosz, a holland VOGUE is és a GLAMOUR sok-sok nemzetközi kiadványa. Senki nem tud többet a divatról, az öltözködésről nála, és senki nem tud olyan finoman, sosem erőszakosan, diktálóan tanácsot adni a világon mint ő. Az új könyve, a Timeless Style- Dressing Well for the Rest of your Life (Időtlen stílus- Légy jólöltözött életed végéig!) azt ígéri, hogy soha többé nem leszel slampos, szétesett. Másnak ezt az ígéretet nehezen hinnénk el, ha a rohanó hétköznapokra gondolunk, Annának viszont készséggel elhiszünk minden ígéretet.

Karrierje során, amit nagy részben divatmagazinoknál töltött, lépten-nyomon tanácsot kértek tőle az emberek arról, mit viseljenek, hogyan és mire érdemes többet költeni, mit nem szabad megvenni. Bár ahogy megfogalmazza, lehetetlen mindenkinek megfelelő tanácsot adni egy könyvben, hiszen a nők olyan sokfélék, azért megpróbálta összegyűjteni a legfontosabb kérdéseket, problémákat, amikkel az élete során szembetalálkozott. Alaposan végigveszi a ruhatárunkat darabról darabra és meg kell mondanunk, nem olvastunk még ilyen letisztult tanácsadó könyvet!

A bájos illusztrációkat is maga a szerző készítette, és olyan nemzetközi szakemberek szólalnak meg a könyvben, mint Grace Coddington, Donna Karan, Suzy Menkes, Christy Turlington Burns csak hogy egy pár jól csengő nevet említsek.

Nem csak fashionisztáknak javasoljuk elolvasásra a könyvet, hanem mindenkinek, aki szeretné fejleszteni a stílusát! Bár egyelőre csak angolul olvasható, a könyvespolcod igazi kincse lesz és az öltözködésed is ugrásszerűen javulni fog! Mi a Bookdepository-tól rendeltük meg a könyvet és nyolc napon belül meg is érkezett hozzám. Ára 5379 Ft

Ez is érdekelhet

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Az időskori szex nem rosszabb, csak más - Mutatjuk, mire számíthatsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói