Brooke Shields 56 évesen topless pózol a farmermárkának

A legendás modell és színésznő Brooke Shields félmeztelenül pózolt a Jordache Jeans kampányának az inkluzivitás és a testpozitivitás jegyében. „Ez az én 56 éves testem” – nyilatkozta.

Brooke Shields felső nélkül állt modellt a Jordache Jeans-nek
Brooke Shields felső nélkül állt modellt a Jordache Jeans-nek
Fotó: Gettyimages.com

Negyven évvel azután, hogy hírnevet szerzett a Calvin Klein farmerek reklámozásával, Shields visszatért a nadrágok reklámozásához a Jordache 2022-es tavaszi kollekciójának kampányában, amelynek stylistja Deborah Watson, fotósa pedig nem más, mint a méltán elismert Cass Bird volt.

Brooke Shields 15 évesen a Calvin Klein Jeans kampányában 1980-ban.
Fotó: Calvin Klein Jeans

Brooke Shields a People magazinnak adott interjút a kampányról és arról, hogy milyen érzés az 50-es éveiben járva modellkedni: „most jobban értékelem” – meséli Shields felidézve, hogy legutóbb 15 évesen állt modellt egy farmerkampánynak. „Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ennyi idősen képviseltethetem magam, jobban átérzem ennek a nagyságát. Van egy olyan tudás, ami az életkorral jár, és ez kevésbé tűnik már munkának, inkább kiváltságnak.

Shields azt is hozzátette, hogy a fotók hitelesen, retusálás nélkül jelentek meg. „Fontos volt számomra, hogy harcoljak a retusálás ellen és az emberek lássák, hogy ez az én 56 éves testem. Mindig úgy vagyok vele, hogy jobb őszintének maradni – és így is tettünk.” Shields szerint a Jordache nagyon is részese volt ennek az akadályokat áttörő mentalitásnak, hiszen a márka ünnepli a szexiséget és a merészséget, a kampányaikban mindig erős és ambiciózus nőket szerepeltetnek: „soha nem csak a modellekről volt szó. Az ilyesmit mindig is nagyra értékeltem – ez [a kampány] egy másfajta reklámot ünnepel és a női erőre helyezi a hangsúlyt.

Ez a mentalitás lehetővé tette Brooke Shields és Cass Bird számára is, hogy kényelmesen érezzék magukat a félmeztelen fotók készítésekor. „Tudtam, hogy Cass jól fogja kezelni a helyzetet, és hogy egyáltalán nem fogom kizsákmányolásnak érezni”. A modell azt is elárulta a People magazinnak, hogy milyen keményen edzett ahhoz, hogy elégedettnek érezze magát a fotókkal kapcsolatban.

Aki egyszer ikonná válik, örökké az is marad. Brooke Shields káprázatosan mutat a fotókon!

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő