Az Aarion új kollekciójában két nagyon különleges darabot is találsz

2017.december.27.

Az AARION már 6 éve készít férfi és női ruhákat, egyszerűbb, összetett darabokat, visszafogott és pimaszabb ruhákat egyaránt. A laza városi márka tervezői igyekeznek időről-időre készíteni valamit, amivel túllépnek a korlátjaikon, így jutottak el a fehér pólóktól a 3 részes öltönyig.

Idén ez a The Aaron, ami egy kétgombos szürke szövetkabát, aprólékosan kidolgozott részletekkel, sötétlila szaténbetéttel. Ez a pökhendi, telt, hideg szín alkotja azt a kontrasztot a kabát visszafogott sötétszürkéjével, amit az AARION-nál mindig keresnek.

A nyitott rever, mint a kabát legfontosabb része, határozza meg leginkább a The AARON stílusát. A szabásának köszönhetően kabátban a vállad szélesebbnek fog tűnni, csípőd és a derekad pedig keskenyebbnek. A kabát alapvetően férfiaknak készült, de genderless szabása miatt, nők is felvehetik akár egy pólóval, akár egy muszlin blúzzal.

A The Alika egy neoprén hatású tunika, az alaktalan szabás szöges ellentéte mindennek, amit eddig a nő ruháikon keresztül láthattunk. A SLEEPWITHONEEYEOPEN minta a mellét ezüstszínű flitter hímzés díszíti. Ez a szemminta jelenik meg a pólókon és az új pulóveren is. A mintát az Atelier Kiss art direktor párosa készítette, ugyanaz a csapat, amelynek egyik fele Kiss Máté, az AARION társalapítója és az arculat kitalálója.

AARION: https://aarionclothing.com
https://www.instagram.com/aarionclothing/

Modell: Bódis Bianka és Hegyi Dóri https://www.facebook.com/ohnody/
Fotó: Hencz Peti
Smink: Demény Kinga
Haj: Bálint Niki http://close.co.hu/hu/
Design: http://www.atelierkiss.com/Ez is érdekelhet

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

Olyan férfit szeretsz, aki nem érdemli meg, mégsem tudsz neki nemet mondani?

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról