Az összes fotó a Balmain x H&M kampányból

2015.szeptember.26.

Már alig bírunk várni, de sajnos november közepéig még van egy kis idő. Akkor érkezik ugyanis világszerte a kiemelt H&M boltokba a svéd ruhamárka idei dizájnerkollekciója.

kendall jenner
Fotó: MarioSorrenti/H&M

A Balmain x H&M kapszulakollekció darabjaiból már szemügyre vehettünk párat, hála Kendall Jennernek és Jourdan Dunn -nak. Nos, nem véletlenül viselték a topmodellek Olivier Rousteing gazdagon díszített darabjait az exkluzív kollaboráció hivatalos bejelentésekor, ugyanis ők szerepelnek a kampányfotókon is.

Izgalmunkat nehezen lehetne fokozni, de a Balmainnek sikerült ezekkel a fantasztikus fotókkal, melyeken Kendall Jenner és Jourdan Dunn mellett Amerika kedvenc szőkesége, a bombázó Gigi Hadid is látható.

Nem is tudnánk fantasztikusabb ízelítőt elképzelni a november 5-én érkező kollekcióhoz, mint Mario Sorrenti képei, amelyek, ha jól látjuk, egy metrószerelvényben készültek.

Nem jöhet elég korán a november, de addig is eláruljuk, mit tudunk a kollekcióról: a Balmaintól megszokott stílusban, gyöngyökkel agyondíszített blézerek, magas derekú nadrágok, elegáns overálok, műszőrme kabátok és mély kivágású, flitteres mini ruhák biztosan lesznek a limitált kollekció darabjai között.

Ami pedig a kiegészítőket illeti, látványos övekkel, lógó fülbevalókkal és hatalmas nyakékekkel lehet majd még ellenállhatatlanabbá tenni az összeállításunkat.

Nos, amint még több infónk lesz a Balmain x H&M kollekcióról, arra mérget vehetsz, hogy azonnal jelentkezünk vele. Addig is itt az összes kampányfotó, hagyjuk, hogy csorgasd a nyálad.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói