Az új esküvői őrület: eljegyzési gyűrű helyett bőr alá beültethető piercing!

2018.március.20.

Az eljegyzési- és az esküvői gyűrű kétségkívül életünk legfontosabb és egyben legszimbolikusabb ékszere - nem csoda, hogy a férfiak csak hosszas válogatás után választják ki a megfelelő darabot. Az utóbbi időben rengeteget olvashattatok a klasszabbnál klasszabb ékszertrendekről - van, aki a minimalista darabokat, mások a drágaköves, feltűnő ékszereket preferálják - azonban úgy tűnik, egy igazán váratlan trend borítja most fel a hagyományokat.

Eljegyzési gyűrű
Fotó: Moviescene.com

A microdermall al, azaz beültethető piercinggel nincs új a nap alatt: a bőr felszínén egy apró kis ékkő látszik, aminek kampós, lyukacsos talpát a bőr alá építi be a piercer. Ezt a lyukacsos részt benövik a hámsejtek, így gyakorlatilag szó szerint beépül a testünkbe az piercing. Az elmúlt években rengeteg lányon láthattunk ilyesmit, nagy trend lett a mellek közé, vagy éppen tarkóra rakatott microdermal - egyébként csodaszép az ékszer, de kétségkívül fájdalmas a beültetése és a gyógyulás időtartama is elhúzódhat.

Láttad már? Hódít a mellbimbó piercing - nem hiszed el, hány hírességnek van már!

Nos, most néhány újító szellemű menyecske úgy döntött, hogy ezúttal eljegyzési gyűrűjüket cserélik le microdermalra. Egy New York-i tetoválószalon dolgozója elárulta, hogy egyre több lány érkezik hozzájuk ezzel a kéréssel, és náluk már cseppet sem megy ritkaságszámba a "beültetett eljegyzési gyűrű". Nos, kíváncsian várjuk, mikor éri el a megosztó trend hazánkat. Te mit gondolsz, bevállalnád?

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BQOF_swhZPO/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> New bling. Having the top changed smarted more than the actual piercing did#128558;Now I can change the gems myself #magneticdermaltops #dermalpiercing #fingerdermal #surfacepiercing Taxi-Anne Barnstaple (@taxi_anne) által megosztott bejegyzés, Febr 7., 2017, időpont: 10:20 (PST időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk