Bella Hadid testét csak kristályok borítják

A Napra lehet nézni, de Bella Hadidra nem, és nemcsak azért, mert a szupermodell ragyogó szépsége vakító – a testének ezúttal szó szerint minden porcikáját csillogó kristályok fedik.

Bella Hadid igazi Swarovski-tündér a márka ünnepi kampányfilmjében
Bella Hadid igazi Swarovski-tündér a márka ünnepi kampányfilmjében
Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Bella Hadid áttetsző testszínű overálban, falatnyi melltartóban és miniszoknyában, tetőtől talpig Swarovski kristályokkal borítva tündököl az osztrák ékszermárka ünnepi kampányában, amelynek kulisszái mögé legnagyobb örömünkre betekintést engedett az Instagram oldalán.

Karácsonyi tündér

A szupermodell idén a Swarovski ünnepi múzsája, vagy ha úgy tetszik, karácsonyi tündére, haján és egész testén csak úgy ragyognak a kristályok, ráadásul nemcsak egy pár tündérszárnyat, de egy Csingiling kontyot is kapott. A poszt harmadik képén azt is láthatjuk, ahogy Bella Hadid türelmesen üldögél szőrös papucsában, miközben egy egész csapat dolgozik azon, hogy feltegyék rá a kristályokat.

A Swarovski Instagram oldalán még több elbűvölő képet találhatunk Belláról. A modellt arról kérdezték a kampány forgatásának kulisszái mögött, hogy mennyire érzi magát csillogónak: „Ez inkább arról szól, hogyan tud szikrázni a személyiséged – nem annyira a sminkről, amit felteszel, sokkal inkább arról, hogyan érzed magad. Ha belül szikrázónak érzed magad, kívül is ragyogónak fogod érezni magad.” – mesélte hozzátéve, hogy szerinte jelenleg ő kívül-belül ragyog.

Bella Hadid félmeztelen testére nemes egyszerűséggel ráfújtak egy ruhát

A Loïc Prigent rendezésében készült kampányfilmben Bella Hadid testszínű szerelésén kívül egy rózsaszín monokróm szettben is feltűnik. A modell valóban igazi tündérré válik ebben a csillogó Swarovski-valóságban, ahol az ékszerek hatalmasak hozzá képest, ő pedig könnyedén elfér egy ékszeresdobozban.

Képbe hozunk a divatvilág híreivel:

Ez is érdekelhet

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Ilyen apa valójában Károly király a család egyik fotósa szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói