Bella Hadidnak annyi edzőcipője van, amennyi neked egész életedben nem lesz összesen

2017.október.4.

A sportszermárkák az elmúlt időszakban nagyon ráfordultak arra, hogy az utcai divatban is egyre nagyobb területet hasítsanak maguknak.

Bella Hadid
Fotó: Rexfeatures

Így aztán a klasszikus brandek, mint az Adidas, a Reebok, a Puma vagy a Nike már nem a sportolókban látják a potenciális reklámarcaikat, hanem az olyan sztárokban, akik hatással vannak a fiatalok mindennapi, utcai öltözködésére. A Puma például most csapott le, álomösszegért Selena Gomezre. A többi márkánál is tobzódnak a hírességekben. A Reebok például Gigi Hadid mellé tette le a voksát, a Nike azonban a tesó, az idei évnek a legnagyobb modellcsillagát, Bella Hadidot csábította a soraiba.

Most a címlaphalmozó kisebb Hadid-lány a Complex magazin meghívására sneakervásárra ment. A videóban Bella beszél a kedvenc modelljeiről, de mellesleg elmondja, hogy mindig is Nike-párti volt (mi mást mondhatna, nem?), majd bevallja, hogy mintegy 200 (!) pár edzőcipője van a márkától, így nincs nehéz dolga, ha ki akarja választani a szettjéhez a pontosan passzoló darabot.

Bella Hadid Nike-lányként pózol:

Bella Hadid a Nike-lány

Láttad már? Bella Hadid testőre azonnal sztár lett az állandóan aggódó arca miatt

Bella Hadid szerint bármilyen, még a legelegánsabb ruhákhoz is fel lehet venni edzőcipőt, feltéve, ha cipősszekrényedben (ami esetében inkább egy cipőskastély lehet) van egy megfelelő darab. A videóban egyébként biztos, ami biztos Bella Hadid vesz még 8 pár cipőt összesen 350 ezer forint értékben. Az már 208 pár sneaker, de mi van a többivel? Hogy lehet ezzel utazni, vagy reggel döntést hozni, hogy miben indulj el?

Ehhez a szereléshez talán mi is találnánk cipőt:

Bella Hadid Nike cipőben
Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

„Kis mell, pocak… Sosem volt tökéletes alakom, mégsem akarok változtatni a testemen"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói