Bulizz és jótékonykodj a Fashion Diffusion Hungary-val!

2022.május.13.

Május 21-én újra nagyszabású divatbemutatót szervez a Fashion Diffusion Hungary, amelynek helyszínét ebben az évben a Société fogja biztosítani, amely Budapest lüktető szívében helyezkedik el.

Idén 29 márka mutatja be a tavaszi-nyári kollekcióját, akik között lesznek olyanok is, akiknek ez lesz a második Fashion Diffusion bemutatójuk. A két tulajdonosnő továbbra is elkötelezetten támogatja az induló vállalkozásokat, így fontosnak tartják, hogy azok is esélyt kaphassak, akiknek eddig erre nem volt lehetőségük. Ahhoz, hogy egy márka a divatbemutatóra léphessen azonban több kritériumnak is meg kell feleljen, így a magas minőségben való elkészülés elengedhetetlen.

Miben lesz más ez a bemutató, mint az előző?

Októberben Hollywoodba repítettek a rendezők a vendégeket, idén azonban egy kisebb időutazásra invitálnak bennünket, így a téma nem lesz más, mint a 20-as évek hangulatát idéző Gatsby. Az eseményen a dekoráció, a ruhák mind-mind erre engednek majd utalni, mindemellett pedig olyan dalokkal készülnek az előadók, amelyek örök emléket adnak a résztvevők számára.

A Fashion Diffusion tulajdonosai, Csiki Anita és Tóth Anita Zsanett arra vállalkoztak, hogy a hazai divattervezőket népszerűsítik. Bulizz velük és a dizájnerekkel!
Fotó: Fashion Diffusion

A Fashion Diffusion Hungary elítéli az erőszak bármely formáját, és annak legkisebb mértékét is! Ennek okán fontosnak tartják, hogy ezen az eseményen erre is figyelmet szentelhessenek. A divatbemutató végén tombolát tartanak, melynek bevételéből a NANE alapítványt kívánják támogatni. A nyereményeket az eseményen részt vevő támogatók, továbbá tervezőik állították össze, amelynek összértéke: több mint 500.000 Ft.

Korlátozott darabszámú jegyeket, és tombolát az alábbi linken vásárolhatják meg az érdeklődők. Az esemény Facebook linkjét itt találod. Ki ne hagyd a tavasz szuperdivatos buliját!

Ez is érdekelhet

Selena Gomez is beszállt a szezon legmenőbb trendjébe, a blézerruhák tarolnak most mindenhol

Selena Gomez is beszállt a szezon legmenőbb trendjébe, a blézerruhák tarolnak most mindenhol

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő