Álhír volt, hogy Kim Kardashian tönkretette Marilyn Monroe legendás ruháját

2022.június.18.

Hatalmas felháborodás lett belőle, de a tulajdonos szerint Kim Kardashian egyáltalán nem tett kárt Marilyn Monroe legendás ruhájában.

 Kim Kardashian a Met gálán Marilyn Monroe híres ruhájában
Kim Kardashian a Met gálán Marilyn Monroe híres ruhájában
Fotó: Profimedia

Május közepe óta állandó beszédtémát szolgáltat, hogy az idei Met gála vörös szőnyegén Kim Kardashian Marilyn Monroe legendás kristályokkal díszített ruhájában jelent meg. A Jean Louis által tervezett különleges darabot csak a bevonulás alatt viselte a reality sztár, az este további részében egy az eredeti alapján készített másolatban volt.

Már az is felháborodást okozott, hogy egyáltalán engedélyt kapott rá Kim Kardashian, hogy egy divattörténeti 50 éves ruhát felvegyen. Persze az igazi felháborodást az váltotta ki, amikor megérkeztek a hírek arról, hogy miként tette tönkre a híresség az 5 millió dollárt érő ruhát.

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

A rongálásról szóló beszámolók azonban álhírek, a legendás darab tulajdonosai most közleményben tudatták, hogy Kim Kardashian, - aki egyébként 7 kilót fogyott csak azért, hogy felvehesse a történelmi darabot -, nem tett kárt a ruhában.

A Ripley's Believe It or Not! múzeum, - a ruha tulajdonosa -, most hivatalos közleményben tudatta, hogy felmérték a kockázatokat, ami a ruha viselésével együtt járt, mielőtt kikölcsönözték a darabot Kim Kardashiannak. A múzeum igazgatója azt nyilatkozta, hogy bár volt rizikója kölcsönadásnak, de szerencsére a ruhát pontosan ugyanolyan állapotban kapták vissza, ahogy odaadták. Amanda Joiner igazgató szerint a most terjedő leírások a ruha sérüléseiről pontosan megegyeznek a 2017-es állapotleírásában ismertetett sérülésekkel, amelyek egyébként nem ruha helytelen használatából, hanem az egyébként is sérülékeny anyag korából származnak.

Kim Kardashian ugyan adott okot rá, hogy bizalmatlanok legyenek vele kapcsolatban az emberek, de azt semmiképpen nem érdemli meg, hogy olyasmiért bántsák, ami nem követett el. Ennek az esetnek is az a tanulsága, hogy hiába terjed valami gyorsan az internetet, az még nem jelenti azt, hogy igaz is.

Ez is érdekelhet

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

Az egyenlő munkamegosztás a kiegyensúlyozott párkapcsolatok alapja és pont

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő