Catwalk Queen: Táncosból topmodell: Valery Kaufman, az új orosz múzsa

2014.július.8.

Villámkarriert csinálni a modell világban közel sem annyira nehéz mint hosszabb ideig benne is maradni. A divat olyan, mint egy idős férfi a bárpultnál, aki szivarozgat, akár a pénzét is égethetné és minden ujjára ezer gyönyörű nő jut. Hogy tudja az ember fenntartani az érdeklődését? Úgy tűnik, Valery Kaufman tudja a titkot.

Valery Kaufman, Hedi Slimane új múzsája
Valery Kaufman, Hedi Slimane új múzsája
Fotó: Saint Laurent Paris

A 20 éves orosz lány 2011-ben tűnt fel a Miu Miu és Alexander Wang kifutóin. De az igazi áttörés 2013-ban jött el számára, amikor olyan divatházak akarták őt, mint Helmut Lang, Peter Som, Phillip Lim, Narciso Rodriguez, Prada, Dolce, Celine, Akris, Dior, és Valentino. Yigal Azrouël, Rag & Bone, Victoria Beckham, Belstaff, Kenzo, és Galliano kifutóin többször is végigsétált, és idén 2014-ben a Saint Lauren Paris ősz-téli kampányfotóin pózol. Mostanában Valery Kaufman nem ritkán ötvennél is több alkalommal vonul végig a kifutón egy-egy showszezonban. Nem semmi, ugye?

Testvérével egy neves orosz tánccsapat tagjai voltak, emiatt sokat kellett utazniuk. Ez felkészítette a modelléletre, legalábbis ezt nyilatkozta egyszer. Egyébként táncosként sem akármilyen, saját koreográfiája Michael Jackson Thriller című dalára mindig nagy sikert arat. Erről mindíg nevetve nyilatkozik, és hozzáteszi, hogy azóta otthon Kicsi Michaelnek szólítják.

Bal oldal: Valery Kaufman tavaly a Vogue orosz kiadásában, mellette: a modell a French Revue 2014 nyári számának címlapján

Nagydarabnak biztosan nem mondható, majdnem 180 cm-es magasságához Valery Kaufman csak 58 kg. Mindig is ilyen vékony volt, állítja. És tényleg, gyakran rak fel magáról képeket a közösségi portálokra, ahogy éppen eszik. Mondjuk csokit. Tehát biztos, hogy megnyerte a genetikai lottó ötöst: nem elég hogy gyönyörű arca van éstermészetesenn hosszú szőkésbarna haja, még hízni sem képes!

Bal oldal: Valery Kaufman az orosz Numéro címlapján, mellette: a topmodell a Saint Laurent Paris kampányában

Mindig feketében jár, de szereti a szettjeit egyedivé varázsolni. Idén a Saint Lauren Paris képein is fekete fehérben láthatjuk, de mindez nem jelenti azt, hogy nem színes egyéniség sőt… @valerykaufman-ként Instagram-ra rengeteget posztol arról, ahogy éppen fesztiválozik, meccset néz (mellesleg hatalmas focirajongó), strandol vagy akár lég-aerobicozik!

Ugyan nem gyűjtögetett még túl sok kampányt, vagy címlapot, de csak most indult be igazán a karrierje, biztosra veheted, hogy még hallani fogsz Valery Kaufmanról!

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR