Cindy Crawford 15 éves lánya túl szexit mutatott, még a rajongói is kiakadtak

2017.június.30.

Nemcsak mi, hanem az egész világ csodálattal figyeli, ahogy az isteni Cindy Crawford lánya cseperedik, és máris bejelentkezett a szupermodell-generáció zászlóvivő manökenjének a trónjára.

Kaia Gerber
Fotó: Getty Images

Azt gondoltuk volna, hogy Kate Moss csak egy, Claudia Schiffer csak egy, és hogy bizony Cindy Crawfordból sem lesz több, de lassan kezdünk rájönni, hogy ez egyáltalán nem így van. Kate Moss tesója, és kislánya is lassan az angol sztármodell nyomában jár, az pedig az utóbbi időben egyértelmű, hogy Cindy Crawford 15 éves lánya máris divatszenzáció.

Láttad már? Cindy Crawford első címlapfotója 35 éves

Kaia Gerber döbbenetesen hasonlít a mamájára a márkák pedig éppúgy vetik a lábai elé magukat, ahogy negyedszázada a mamának sem bírtak ellenállni. A sztárcsemete már most szuper anyagokat tett le az asztalra. Azonban még mindig csak 15 éves, és bizony csak egy kislány. Úgyhogy nem csoda, hogy a gyorsan növekvő rajongótábora körében is kicsapta a biztosítékot, amikor Kaia a legutóbb a fürdőszobából szelfizett.

Egyáltalán nem egy cuki tinédzsernek tűnik a képen, valami furcsa, zavarba ejtő szexiskedést véltek felfedezni a követői a képen, és tényleg igazuk van. Kaia Gerber azért még kislány ehhez, nem is beszélve arról, hogy mennyi veszélynek teheti ki magát egy ilyen fotó val egy tini az online világban, nagyon nem jó példa. Kaia, ezt ne csináld!

Kaia Gerber fürdőszobai bejelentkezése az Instagramon
Fotó: Instagram

Ez is érdekelhet

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

Szembetűnő pillantás: kedvenc piperénk a szempillaspirál!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább