Divat és film csúcstalálkozója!

2010.november.15.

<ŁŁŁ/>ŁŁŁAbodi Dórának és a Baksa Zsófinak hála ezen a hétvégén minden a divatról szólt, ugyanis most került megrendezésre az első Fashion Video Festival. A pénteki nagysikerű VIP megnyitón már betekintést nyerhettünk néhány pályaműbe és találkozhattunk a nevezőkkel, mégis a szombati nap volt a csúcs. !* br *!

Megnéztük a külföldi és a hazai videókat, meghallgattuk az előadásokat, megcsodáltuk Miss kk babáit, és a kicsit mókáztunk a Space Scan előtt. A rendezvény záróeseménye a vasárnapi díjátadó gála volt, amelyen újra megnéztük a filmeket, buliztunk és együtt örültünk a díjazottakkal. A zsűri hat díjat osztott ki:

Az első helyezett Moro Máté Opposites do Attract videója lett. Neki adta át a díjat a főszerkesztőnk, Maróy Krisztina és a rendezvény zsűrielnöke, Kathryn Ferguson. Az első helyezéssel pedig nem kisebb jutalom jár, mint hogy az alkotó a GLAMOUR, vagyis a mi megbízásunkból elkészíthet egy fashion videót. A második helyezett díját, vagyis 150 000 forint készpénzt és egy 60 000 forintos Fashiondays.hu vásárlási utalványt, a Viszlay Márk-Mojzes-Vigh trió vehetett át Exoskeleton című alkotásukért. A harmadik dobogós helyezés Tombor Zoltán munkájához kapcsolódik, aki The Muse címet viselő művével nevezett. Mivel ő maga nem tudott megjelenni, az ügynöke, Kajdi Csaba vette át a nyereményt.

Három különdíjat is kiosztottak, így Baráti Vince kapta az Estée Lauder ajándékcsomagját Barbara című gyönyörű Beauty videójáért, a Dudás Judy-Trunkó Bálint páros Time To Change videójáért a Fashiondays.hu-tól kapott egy 100000 forintos vásárlási utalványt és végül, de nem utolsó sorban, a Maybelline ajándékcsomagját Vörös Gyöngyi érdemelte el Phase dress című zseniális videójáért. A Ludwig Múzeumnak hála, ha még nem láttátok a kiállítást, még két hétig
megtekinthettek tizenhárom kiemelt műremeket. A Fashion Video Festival bővebb beszámolóját keressétek a januári-februári GLAMOUR magazinban!

fvf-nagy-d0000865918d770f0a829.jpg
fvf-nagy02-d0000865Ab7f1b2308646.jpg

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói