azta

Divatsiker! Elődöntőbe jutott a magyar tervező a Vogue versenyén!

2013.augusztus.5.

Szimon Ágnes Nóra, vagy ahogy sokan ismerik Ágó nagyon tudatosan építgeti a márkáját már évek óta.

Zoe Phobic
Fotó: Zoe Phobic

A Zoe Phobic névre keresztelt divatmárka alapítója három éve végzett a Forrai Magániskolában, és azóta szezonról-szezonra szerez új rajongókat a ruháinak. A fiatal magyar divattervezővel már többször találkozhattatok itt az oldalunkon is. Nos, most egy újabb örömteli eseményről számolhatunk be a divattervezővel kapcsolatban: Szimon Ágó egy nemzetközi verseny elődöntőjébe jutott.

A Muuse luxus dizájner webshop és az olasz Vogue közös pályázatára rengetegen jelentkeztek, és a Zoe Phobic megálmodóját az a megtiszteltetés érte, hogy bejutott az elődöntőbe. Már a továbbjutás ténye is örömteli, de nem elérhetetlen a döntőbe jutás sem, hiszen most a közönség szavazatai alapján verekedheti tovább magát Szimon Ágó.

"Július elején láttam meg véletlenül a hirdetést, és amint elkészült az őszi kollekcióm, el is küldtem a jelentkezésemet, anélkül, hogy bárkinek említettem volna. Az eddigi tapasztalataim után nem éltem bele magam a továbbjutásba, azonban csütörtökön kiküldték az értesítést, hogy bekerültem a következő fordulóba" - mondta a GLAMOUR-nak a divattervező, akit megkértünk, hogy meséljen egy kicsit a pályaműként is szolgáló új kollekcióról:
"A 2013-as őszi kollekcióm néhány darabjával jelentkeztem a versenyre. A kollekció neve Days of Penny Lane. Sokan hiszik, hogy a Beatles dal után (ami részben igaz), de elsősorban az Almost Famous című film női főszereplője, a bájos rock-múzsa, Penny Lane nyújtott rengeteg inspirációt a tervezés során" - mondta nekünk Ágó.

A Vogue és Muuse pályázatának tétje nem kicsi, hiszen a végső győztes kollekcióját legyártják és terjeszteni is segítik majd, ami minden kezdő, pályája elején tartó divattervező számára nagy segítség. Most te is segíthetsz egy szavazattal, hogy Szimon Ágó még egy lépéssel közelebb kerüljön a végső győzelemhez, szavazz rá:

Nagyon szurkolunk neki, és reméljük nemsokára örömteli hírekkel jelentkezhetünk újra!

Zoe Phobic
Fotó: Zoe Phobic

Ez is érdekelhet

Ezen a héten Lábas Viki énekesnő lehengerlő megjelenése kerül fókuszba

Ezen a héten Lábas Viki énekesnő lehengerlő megjelenése kerül fókuszba

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő