Dobó Kata REKAVAGO cipőkhöz adta az arcát és lábát

2013.december.17.

"Egy nagyvárosi nőnek kétféle cipőre van szüksége: egyre, amiben siet a megbeszélésre, és egy másikra, amiben elkésik a randevújáról." - Vágó Réka – cipődizájner.

Dobó Kata, Rekavago
Fotó: ViszlayMárk/REKAVAGO

A Salamander több nemzetközileg elismert, híres cipőmárka elkötelezett támogatója. A cég filozófiája és hitvallása a forgalmazott termékek kényelem és minőség garantálásán túl a cipőkészítés hagyományának tisztelete és ápolása.

Olyan tradicionális cipőgyártók termékeit vásárolhatjuk meg üzleteiben, mint a spanyolországi Couture Blanche, mely kizárólag prémium, kézzel készített, kis szériás termékeket gyárt üzletasszonyoknak.

A Salamander elkötelezett támogatója a feltörekvő cipőtervező iparművészeknek, a manufaktúrában készült design termékek, saját vevőinek történő bemutatásában.

"A minőségi és divatos lábbelik legnagyobb választékot biztosító, továbbá minőséget közvetítő forgalmazói vagyunk, ezért érezzük feladatunknak a cipőgyártásban jeleskedő, egyediséget alkotó tervezők felkarolását és szakmai támogatásukat. A Salamander élen jár a cipőgyártás új gyártóinak, tervezőinek bemutatásában, hisszük, hogy a magyar vásárlók egy termék minőségén keresztül is megismerhetnek egy márkát, új márkanevet, ha tapasztalják annak minőségét, hogy ne csupán márkát, hanem értéket is vásároljanak." - nyilatkozta Csányi Ágnes a Salamander Hungária cégvezetője.

"A REKAVAGO olyan egyediség és színfoltja a magyar feltörekvő cipődizájner iskolának, melyet érdemes és értékes támogatnunk. A Salamander fennállása óta első alkalommal támogat magyar iparművészt, a REKAVAGO márka és annak tulajdonosának, megalkotójának személyében. Örömmel mondhatjuk el, hogy a művésznő kollekciója neves nemzetközi márkáink között is méltó helyen debütálhat, büszkék vagyunk arra, hogy egy magyar tervezőt is bemutathatunk a vásárlóinknak" - folytatta Csányi Ágnes az új kollekcióról beszámolva.

Vágó Réka a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemet végzett versenytáncos korábban szerzett tapasztalatait és kreativitását ötvözve választotta a cipőkészítést szakmájának. A London College of Fashion-t is megjárt művésznő fiatalos és kozmopolita látásmódjával Magyarország legfontosabb cipődesignerévé vált. Vágó Réka olyan márkát alkotott, mely nőies, elegáns és kényelmével tökéletesen kiszolgálja viselőjét.

A REKAVAGO cipők értéke, hogy a lábbeliket viselő hölgyeknek nem kell lemondaniuk a kényelemről egy szexis cipő miatt. A kizárólag minőségi anyagokból gyártott termékek a városi nőkről kialakult képnek adóznak: a hölgyek, akik a legextrémebb helyzetben is szépek és csinosak akarnak maradni.

Dobó Kata REKAVAGO cipőkhöz adta az arcát és lábát
Fotó: ViszlayMárk/REKAVAGO

A Dobó Kata by REKAVAGO kollekció egy újabb nagy lépés a REKAVAGO márka életében. A színésznő és a tervező közösen alkották meg a kifejezetten alkalmi modellekből álló kollekciót, ami tökéletes kiegészítője a karácsonyi, szilveszteri és báli szezonnak. Mindkét tervező ízlése és tapasztalata bekerült a cipőkbe és a táskákba, emellett természetesen figyelembe vették az aktuális trendeket, aminek köszönhetően egy igazán friss, divatos, ugyanakkor nőies és kifinomult kollekció született. Mindegyik modell tükrözi a magas sarkú cipőkről alkotott elképzelésüket, vagyis azt, hogy a szépség mellett a kényelem is szerepet kapjon. A lábbelik természetesen, nemcsak báli ruhákkal kombinálhatóak, kitűnően passzolnak kosztümökhöz, elegáns nadrágokhoz vagy ceruzaszoknyákhoz is.

A Dobó Kata by REKAVAGO kollekció egyes modelljei, csak úgy, mint a híres francia divatház parfümje, külön sorszámokat viselnek. A táskából több színvariáció kapható majd, így akár a cipőkkel párosítva, de akár külön viselve is gyönyörűen egészítik ki öltözékünket.

A kollekció darabjait a Salamander két prémium üzletében (Aréna Plaza és Westend City Center) találod meg.

Dobó Kata REKAVAGO cipőkhöz adta az arcát és lábát
Fotó: ViszlayMárk/REKAVAGO

Ez is érdekelhet

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

5 NEM orvosi probléma, ami miatt csökkenhet a libidód

Divathírek

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Mindenki ott lesz a Budapest Central European Fashion Week-en!

Monitor

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán

Pszichoedukációs tartalomgyártásba fogtak –Százezres követőtáboruk folyamatosan nő az Instán