Egy korszak lezárult: A Burberry kreatív igazgatója nagyon stílusosan búcsúzik

Christopher Bailey múlt évben jelentette be, hogy 17 tartalmas év után elhagyja a Burberry házat. Márciusban véget ér a szerződése, és ezzel lezárul egy fejezet a márka életében. A tervező egy különleges zenei válogatással szeretne búcsúzni a cégtől, amely örökre világhírűvé tette a nevét. A Bailey Burberry Mix egy exkluzív szelekció, mely több, mint 200 dalt tartalmaz, olyan számokat, amik szorosan kötődnek a divatház múltjához. Az évek során a Burberry bemutatókon már-már ikonikus elem volt az élő zenekar, híres művészek énekeltek a kifutón.

Ne hagyd ki! A Burberry kúlságának a titka

Ott volt például a brit jazz énekesnő, Paloma Faith aki a 2014-15-ös téli kollekció show-ján lépett fel, vagy James Bay énekes és gitáros a 2015-ős nyári bemutatóról. Alison Moyet énekesnőt egy 22 tagú zenekar kísérte a Burberry Prorsum 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának bemutatója alatt. De ez csak néhány név a sokból, a válogatásban hallhatók még más nagyszerű brit énekesek, olyanok, mint Adele, a Pet Shop Boys, Elton John és a The Cure is.

Ezt olvastad már? Ez minden idők legkúlabb Burberry kampánya

A különleges csomagban extraként interjúk is szerepelnek, amiket olyan emberekkel készítettek, akik szoros kapcsolatban állnak a Burberry házzal. A válogatás az Apple Music oldalán elérhető.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell