Egy ronda Prada ruha bejárja a szeptemberi címlapokat

2015.augusztus.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy Prada ruha a 2015-ös őszi-téli kollekcióból utat tört magának, saját életre kelt, és máris két szeptemberi címlapra is felküzdötte magát, sőt korábban már többször megmutatkozott különböző divatlapok oldalain is. Nos, a Jezebel oldal szerint a ruha nemhogy "csúnya", de a magazinok még arra is számítottak, hogy "rondasága" ellenére garantálja nekik az exkluzivitást.

Az említett ruhát Rosie Huntington-Whiteley kékben a Harper's Bazaar angol kiadásának címlapján, míg Katy Perry rózsaszínben viseli a japán Vogue szeptemberi borítóján. Azt is megtudtuk, hogy Gigi Hadid is ezt a ruhát viselte volna W legfrissebb kiadásának címoldalán, azonban szerencsére időben megtudták, hogy foglalt, és gyorsan lecserélték a fotót. Állítólag a magazinok szerkesztői "őrjöngenek", hiszen a szeptemberi a legfontosabb kiadása az évnek, és mindannyiuk számára exkluzivitást ígért az olasz divatház.

Azonban nem csak szeptemberről van szó, ez a ruha ugyanis már kisebb karriert futott be a címlapszerepléseivel, júliusban és augusztusban is feltűnt már más divatlapok borítóján világszerte. Sőt, a Teen Vogue szeptemberi számában is felbukkan, ráadásul ugyanazon a modellen, aki a Prada kifutóján is végigvonult, és a divatház Steven Meisel által fotózott őszi kampányában is szerepel.

A Post kérdésére a W tagadta, hogy lecserélték volna az eredeti címlapot egy másikra, a magazin főszerkesztője azt állítja, hogy "mindig aszerint választja ki a megfelelő fotót, hogy melyik a legerősebb, függetlenül a ruhától". A Jezebelnek nem sikerült más magazinok szerkesztőit elérni, és a Prada sem válaszol a kérdéseikre, azonban állítólag az illető, aki a szóbanforgó ruha szétküldéséért felelős, már nem dolgozik a divatháznál.

Az már más kérdés, hogy az online magazin szerkesztője miért nem érti a ruha körüli felhajtást, ugyanis szerinte inkább egy "6 éves kislánynak való ez a darab, mintsem egy felnőtt nőnek, ráadásul ősszel". Bár tény, hogy van meglátásában némi igazság...

Szerinted is csúnya?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője