Egy szabálytalan múzsa!

2011.június.10.

Ismerünk néhány modellt, akik úgy aratnak sikereket, hogy igazából senki nem tartja őket kifejezetten szépnek, Paz de la Huertát mindenki gyönyörűnek tartja, de másképp...

A 26 éves lány sokaknak lehet ismerős, nem véletlenül, hiszen már számos filmszerep van a háta mögött, hogy mást ne mondjunk, játszott a Gengszeterkorzóban, láthattuk a Fiúk az életemből, vagy az Irányítás határai című filmekben. Ezzel együtt mégsem a filmvásznon, hanem éppenséggel a kifutón kezdte a karrierjét. Mindez úgy kezdődött, hogy Zac Posennel járt egy iskolába, a divattervezőre pedig olyan hatást gyakorolt, hogy a mai napig első számú múzsájának tartja a közben színészként jelentős sikereket produkáló Pazt.

Az elképesztő testi adottságokkal rendelkező lányt már számos divatmagazinba fotózták, jellemzően félig-meddig ruha nélkül. Mario Sorrenti, aki azért fotózott már egy-két világhírű modellt élete során, közös munkájuk után csak annyit mondott, hogy Paz egyszerűen megbabonázza a fényképezőgépet.

Kattints a képre, és nézd meg Paz de la Huerta divatmagazinos szerepléseit!

paz-200x-d0000D0AB5aa26240aea7.jpg

Sokan jósolják, hogy a cseppet sem szabályos szépség hatalmas karriert futhat be, idén már saját filmmel is előáll, de hamarosan három új filmben is főszerepet játszik majd. Paz de la Huerta persze a divatvilágban is felbukkan majd, erre garancia, hogy a Muse magazin szerkesztősége, Zac Posen, Mario Sorrenti például odáig van érte.

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!