Egyedülálló szabadtéri divatshow a Katty Zoób márkától

2016.augusztus.19.

A kifinomult balatonfüredi világ igazi nyárvégi kulturális hagyományává vált a KATTI ZOÓB divatház éves szabadtéri nagybemutatója, amely idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre az ikonikus Anna Grand Hotel varázslatos hangulatú parkjában.

Az augusztus 19-én, pénteken az esti bemutató újabb fontos fejezet lesz ebben az összművészeti üzenetet közvetítő divatsorozatban, valamint a több mint 20 éves múltra visszatekintő ház történetében, ezúttal ugyanis egy egész évre szóló kollekció és három márkavonal, a KATTI ZOÓB Haute Couture, a CHANCE KATTI ZOÓB és a KATTI ZOÓB ATTITUDE 2016/2017-es őszi/téli, valamint 2017-es tavaszi/nyári darabjai mutatkoznak majd be.

A ruhakollekciók közti folyamatosságot - a kombinálhatóságon túl - ismét megteremti a különféle képzőművészeti stílusok új életre keltése. Az Art Deco és a kubizmus formái, a kör és a rombusz egyedi értelmezést kapnak a ruhákon, többek közt a CHANCE KATTI ZOÓB kötöttáru márka innovatív technikával megalkotott darabjain.

A divatház ezúttal háromféle nőtípust választott múzsájául és több generációt átívelve teremtette meg kollekcióit, így a megkapó mintavilágon, a finom ívű szabásvonalakon, az elbűvölő anyagokon túl, a kortalan elegancia is ismét varázslatként ragyog majd fel ezen a különleges füredi estén.

Ez is érdekelhet

Kell egy kis extra stílustrükk mára

Kell egy kis extra stílustrükk mára

G-Életstílus

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

DIY karácsonyi ajándékötletek, amikkel biztosan örömet szerzel!

G-Szex

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít

10 szexpóz, ami garantáltan kielégít