Együtt erősek vagyunk - Itt a GLAMOUR és Printa limitált pólókollekciója, csapj le rá

2020.február.14.

Már megjelent a GLAMOUR magazin márciusi lapszáma, és természetesen ezúttal sem tekinthetünk úgy a tavaszi szezon elé, hogy ne ajándékozzuk meg az olvasóinkat a Trendbiblia melléklettel. A régi olvasóink tudják, hogy minden szezonváltásra időzítve egy külön mellékletben mutatjuk, hogy mik a legaktuálisabb trendek a divatvilágban.

Mi is lehetne aktuálisabb kérdés mostanság, mint a fenntarthatóság!? Egyre fontosabb és sürgetőbb, hogy reagáljunk a klímaváltozás okozta problémákra. Nincs más esély csak az, hogy változtassunk a vásárlási és fogyasztási szokásainkon. A Trendbiblia mellékletben sok szó esik arról, hogy miként tudod tartani magad környezettudatosság elvéhez és hogyan tudod közben követni is az aktuális trendeket.

A Trendbibliával egy különleges projektet is elhoztunk neked, a melléklet címlapján a GLAMOUR Women of the Year Az év színésznője díjra jelölt Trokán Nóra pózol méghozzá a GLAMOUR és PRINTA kollaborációjában létrejött pólóban! A Trendbibliában rajta kívül még a környezettudatos influenszer, Szilva, az aktivistaként is ismert táncművész Lőrinc Katalin, a divatot kutató társadalomtörténész Szentesi Réka, a Ruha névre keresztelt környezettudatos használtruha üzlet alapítója Lendvai Lilla és természetesen a Printa alapítója, Majoros Zita is. A Trendbibliában nem csupán viselik a pólót, hanem beszélnek is a fenntarthatóságról és környezettudatos divatról.

Trokán Nóra a GLAMOURXPrinta pólóban
Fotó: GLAMOUR/ZsólyomiNorbert

Szerettünk volna egy igazán különleges darabbal hozzájárulni ahhoz, hogy elindulj a fenntartható és környezettudatos gardrób kiépítése felé. Magyarország első környezettudatos márkájával, a Printával éppen ezért limitált szériában háromdarabos mini pólókollekciót készítettünk, amelynek grafikáját Szalai Mimi készítette. Mindhárom darab jelképezi, hogy hiszünk abban, hogy együtt sikeresek lehetünk ezen az úton, és a nők együtt képesek változtatni! Ezt ünnepli a különleges kollekció, amelynek darabjai 100%-ig természetes pamutból készültek, és amelyek a Printa üzletében, vagy online áruházában vásárolhatók meg! Csatlakozz hozzánk!

A limitált példányban készült kollekció darabjai 9000 forintba kerülnek.

Fotó: Zsólyomi Norbert
Smink: Kiss Csilla
Haj: Károlyi Márk/Cult
Enteriör: Bianca Malaica


Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját