Elysian: egy márka születése

2013.március.8.

Az elmúlt évben a Triumph Fehérnemű pályázattal kapcsolatos élményeimről (mint Bódis Boglárka fehérnemű blogja) számoltam be Nektek arról, hogy mi minden történt velem a versennyel kapcsolatosan, hogyan született meg az általam megálmodott tervből az első magyar Triumph fehérnemű.

2013. októberében, Sanghajban új győztest ünnepeltünk, ezzel életemnek egy nagyon szép, örömökkel és sikerekkel teli szakasza zárult le. Tudatosan készültem azonban arra, hogy a Triumph-fal együtt töltött év után újabb kihívások elé állítsam magam. A blog záró fejezetében nagy
örömmel számoltam be Nektek arról, hogy egy nagyon kedves iskolatársammal, egyben barátommal, Gajer Emesével 2012. nyarán megalapítottuk saját márkánkat, az Elysiant. A Glamour magazin december-januári számában mutatkoztunk be az olvasóknak.

Mindketten hosszú utat tettünk meg, mielőtt belevágtunk gyermekkori álmunk megvalósításába és megalapítottuk márkánkat, az Elysiant. Azaz pontosan "La Maison d'Elysian-t". De miért pont Elyisan lett a márka neve?!?

Az"Élüszion" (görög betűkkel "λύσιον", latinosan "Elysium", magyarosan"Elízium"), olyan túlvilági hely a görög mitológiában, ahol azok kaptak helyet, akik az istenek kedveltjei voltak életükben, szemben a keresztény pokol funkcióját ellátó Tartarosszal. Gyakran nevezték a boldogok mezejének is, mivel az itt lakók gond és baj nélkül éltek, és sohasem éreztek fáradtságot, éhséget vagy szomjúságot. Az ókorban úgy gondolták, hogy a világ nyugati peremén helyezkedik el.

Erről a tőről eredeztethető az "Elíziumi Mezők" kifejezés is. Aki járt Párizsban, biztosan végigsétált a Chams Eysieés-n, ami az elysiumi mezők francia nyelvű megfelelője. Az Elysium a görög mitológiában a földi paradicsom, a nyugalom szigete. Ide küldték az istenek jutalomként a hősöket. Az Elysian szóra egy különleges nemzetközi szótárban találtunk rá, amely érdekes, különleges szavak gyűjtőhelye a világhálón. A szó jelentése szép, tökéletes, békés, utalva az Elízium kifejezésre.

Az Elysian nő egyszerre tud törékeny és erős lenni, tudatában van nőiességének és büszkén vállalja azt. Elysian utazó nő, aki nyitott és kíváncsi a világra. Igazi felfedező. A márka szimbóluma az őz, hiszen megtestesíti ezeket az értékeket. Kecses, szelíd és szabad. Kérlek, nézzétek meg imázs videónkat, ami bemutatja az Elysian világát. A videó alatt egy nagyon tehetséges magyar énekesnő, Csemer Boglárka énekel.

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla