Elysian kollekció- Az új magyar divatmárka sikert sikerre halmoz

2013.április.26.

Az eseményen részt vett Zsédenyi Adrienn, énekesnő, aki a márka számára megtestesíti az igazi Elysian-nőt, és Schiffer Miklós, stílustanácsadó is.

A http://www.glamouronline.hu/divathirek/magyar-tervezo-diadalmaskodott-a-berlini-triumph-awardon-4547>Triumph fehérnemű tervezői pályázat

Schiffer Miklós, stílustanácsadó szintén a kezdetektől fogva követi és támogatja a tervezőpáros munkáját. "Az Elysian nem akar és nem is lehet bárki divatja, mert az Elysianhoz törékenység, könnyed frivolság és érzékiség szükséges. Intelligens divat, mely nem akar túlzó lenni, de a maga nőies játékosságával mindig egyedi tud maradni." – mondta.

De miért éppen Indiába utazott ebben a szezonban Elysian lánya? A kollekció tervezésekor Emese három hónapot Indiában töltött, így kézenfekvő volt, hogy a varázslatos indiai kultúra, építészet, színek, ízek hangulatok élménye jelenik meg a tavaszi öltözetekben is. Elegáns és kifinomult kollekció született, ahol a kelet világa egyedi stílusban keveredik a nagyvárosi, kozmopolita hangulattal.

A kollekciót az indiai építészetre jellemző áttört falfelületek ihlették. A tervezők ezeket az építészeti motívumokat mutatják meg öltözékeiken: finom áttört minták, tone-in tone díszítések, modern és tradicionális találkozása jellemzik a kollekciót.
A márkára jellemzően az öltözékek fő motívuma gyakran első pillantásra rejtve marad. A kollekció színei, felidézve India mesés tájait és embereit, a tejeskávé, korall és fekete.

A tejeskávé szín az indiai épületek áttört kődíszítéseire és mozaikjaira emlékeztet, a korall az illatos fűszereket és az egzotikus virágok szirmait, a fekete pedig az indiai nők fényes ébenfekete haját és szemét idézi fel bennünk. A zöld pedig India legszebb drágakövének, a smaragdnak a színe. Számunkra is sokat jelentenek ezek a színek. A tejeskávé a finomság és lágyság, a korall a tüzesség és érzékiség, a fekete az örök elegancia, a zöld pedig a különlegesség színe a szemünkben.

A 2013-as tavaszi-nyári kollekció felhasznált anyagai a hernyóselyem (szatén és muszlin), organza, pamutselyem, tüll és bőr. A kollekcióra a letisztult szabásvonalak, sziluettjében a szimmetria, a keleti színvilág és a részletekre való érzékenység jellemző. Anyaghasználatában gyakran törekszik kontrasztokra. Nagy hangsúly került a kiegészítőkre is, az öltözék kollekciót táskák és övek teszik teljessé. A kollekció egy teljes ruhatár, mely egyaránt kínál elegáns nappali és esti öltözékeket.

Ez is érdekelhet

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Minden, amit a szexjátékszerek tisztításáról tudnod kell

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját