Emanuel Ungaro: Lindsay Lohan rabló!

2009.november.11.

Sokan már a bejelentést is kétkedve fogadták, miszerint az Ungaro a botrányhősnőt kérte fel a cég művészeti igazgatójának. Az ősszel bemutatott 2010-es tavasz-nyári kollekció, amelynek létrejöttében már http://www.glamouronline.hu/sztarglanyok/lindsay-lohan-1626.html is kivette a részét, óriási bukás volt a párizsi divathéten. A divatszakma teljesen elutasította a színésznő és Estrella Archs közös kreációit, és többen kijelentették, hogy LiLo csupán egy kalandor a divatvilágban és jelenlétét képtelenség komolyan venni. Sokan kritizálták az Ungarót, amiért becsempészte a patinás párizsi divathétre a sztárgagyit. Az utóbbi időben egyre súlytalanabb divatház egy nemzetközi sztárral próbálta növelni ázsióját, azonban úgy tűnik, alaposan mellé lőttek.

Ennyi kritika után vajon kap-e újabb esélyt az Ungarónál?
Ennyi kritika után vajon kap-e újabb esélyt az Ungarónál?
Kép a tavasz-nyári showról.

Az ügyben ez idáig csak a leginkább érintett Ungaro nem szólalt meg, most azonban egy portugál filmfesztiválon a 76 éves olasz tervező kifakadt a nevét viselő cég legújabb húzása miatt. Ungaro katasztrófának minősítette Lindsay Lohan debütálását a divatháznál. "Lindsay Lohan egyszerűen kirabolja az Emanuel Ungaro lelkét. Végtelenül dühös vagyok, de semmit se tehetek." - nyilatkozta az idős dizájner. Emanuel Ungaro 2004-ben vonult nyugdíjba, a cégét pedig egy évvel később adta el egy amerikai befektetőcsoportnak, így hivatalosan már nincs beleszólása a nevét viselő márka ügyeibe. Ungaro a Balenciagánál kezdte tervezői pályafutását, majd 1965-ben létrehozta saját cégét amelyet 40 éven keresztül igazgatott.

Már Lindsay is részt vett a munkában.

A divatház hatalmas sikereket ért el, 1973-ban mutatta be első férfi kollekcióját, 10 évvel később, 1983-ban első parfümje is a boltokba került, amelyet Diva névre keresztelt. A hatalmas profitot termelő cég manapság elsősorban Ázsiában népszerű, a tavalyi évet 200 millió dolláros nyereséggel zárták, igaz, ezt a parfümökből termelték, hiszen a kollekciók évek óta veszteségesek. Ezen próbált segíteni a cég Lindsay Lohan becsábításával, azonban első nekifutásra óriási kudarcot vallottak. A neves tervező bánhatja, hogy avatatlan kezekbe került a cége és nem sok bizakodásra lehet oka, hiszen a kritikák ellenére LiLo nem akar visszavonulót fújni, sőt a következő kollekció elkészítésében még nagyobb szerepet szeretne vállalni!

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex