Emlékszel Carrie Bradshaw felemás cipőjére a Szex és New Yorkból? Végre kiderült, miért viselte

2021.január.13.

Sarah Jessica Parker talán leghíresebb szerepe a mai napig Carrie Bradshaw, a merész ruhaválasztásairól híres New York-i szingli újságíró a Szex és New York sorozatból. Carrie szettjei ikonikusak maradnak valószínűleg az idő végezetéig, és évek múltán is próbáljuk újra és újra leutánozni őket.

Mégis voltak választásai, amiket azóta sem pontosan értünk, no nem azért, mert annyira rosszak lettek volna, hanem egyszerűen túlságosan merészek, elrugaszkodottak voltak az utcai stílustól. Egy ilyen eset volt, amikor a Los Angeles-i részben, Miranda és Samantha társaságában egy felemás színű Christian Louboutin magas sarkú szandálban lépett ki a hotel ajtaján.

Nos, a sorozat stylistjának, Patricial Fieldnek voltak érdekes választásai, sőt olyan ruhákat is adott néha Carrie-re, amiket a bolhapiacon talált, úgyhogy kiváncsiak voltunk rá mindig is, hogy vajon mi lehetett a lila-kék szandál mögött.

Az @everyoutfitonsatc Instagram oldal a sorozat szettjeit elemzi immár 17 évvel később, hogy vége lett a szériának, de erre a kérdésre ők sem tudták a választ. Szerencsére Sarah Jessica Parker megjött, hogy minden titokra fényt derítsen, és egy kommentben a fotó alatt adott helyreigazítást az ügyben:

"Két Louboutin pár cipőnk volt. Pat és én úgy döntöttünk, hogy mindkettőbő viselek egyet-egyet. Talán azért, mert mindkét pár annyira finom színű volt és harmonizált a ruhával, de azért is, mert egyszerűen szerettük volna, ha mindkettőt felveszem"

És tessék, most már ezt is tudjuk, ha pedig néha rád jönne, hogy te is felemás cipőben menj ki az utcára, akkor tudhatod, hogy Carrie Bradshaw jóváhagyná. Köszönjük Sarah Jessica Parker!

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex