Enikő és az erotika

2009.május.15.

Vajon miért lehet az, hogy vannak modellek, akik nagyon sok képen, nagy sok videóban szerepelnek, de valahogy sosem akarják őket levetkőztetni? És miért van az, hogy vannak modellek, akiket ha jobban odafigyelünk, sokszor láthatunk meztelenül, vagy félmeztelenül, de sohasem koncentráltunk oda rájuk eddig, mert testük szépsége és akár mellük kivillanás is annyi természetességet hordoz magában. Ilyen például Enikő, aki tökéletes adottságainak köszönhetően mindig vékony, de mozgása és teste nem akármilyen bájjal rendelkezik. Sőt, ha kell, telve van szexualitással is. Magazin: V Fotós:Sebastian Faena A Lady Lust címre hallgató képsorozatban Abbey Lee Kershaw, Constance Jablonski, Joshua Walter, Martin Cohn, Sessilee Lopez, Fernanda Tavares és Mihalik Enikő szerepel. Nemcsak Enikőről készült olyan kép, ahol megmutatja a testét, de az ő képei a legkiemelkedőbbek. A hajat Esther Langham készítette, aki olyan magazinoknak dolgozik még, mint a Harpers Bazaar, japán és amerikai Vogue, Interview és 10 magazin. A sminket pedig az a James Kaliardos készítette, aki a LOréal Paris sminkmestere 10 éve, és azóta folyamatosan tanácsokkal segíteni a nőket. A cég vele együttműködve találja ki a legújabb trendeknek megfelelő sminkkollekciókat.

Lady Lust-sorozat
Lady Lust-sorozat
The Eniko Show
The Eniko Show

Magazin: V Fotós: Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin A magazin egy egész anyagot szentelt Enikő szépségének, és talán ezért is a kapta a nagyon megtisztelő, "The Eniko Show" címet. A gyönyörű képsorozat mellett, Enikő elárulja, hogy egyik kedvenc tevékenysége a vásárolgatás a Soho-ban. Akarjuk mondani nézelődés, mert állítólag órákat el tud császkálni ott anélkül, hogy bármit is venne. Egyszer pedig szeretne majd nyitni egy otthonias magyar éttermet, olyan ételekkel, amit a nagymamája főzött neki.Ennek a képnek az érdekessége, hogy pontosan tudjuk, az arcát a M.A.C Mineralize Satin Finish SPF 15 alapozójával tették szebbé, és Dolce &Gabbana The One illatot viselt. A csodás fülbevalók, amelyek megjelenését pedig olyan finommá teszik természetesen a Tiffanytól vannak. galeria"); return false;" href="/galeria/297">Megnézem a teljes képgalériát!

Self Service - a 70-es évek hangulatát idézi
Self Service - a 70-es évek hangulatát idézi

Magazin: Self Service Fotós : Ezra Petronio Ebben az anyagban sikeresen kihangsúlyozták Enikő nagyon is 70-es éveket idéző oldalát. A smink és haj tökéletes egysége egy bohókás hippi buliba repít minket. A kissé szemcsés képek, és lazaság, és nagyanyáink ruhaszíneire emlékeztető darabok remek anyag, büszkén betehető a portfólióba. Magazin: Another Magazine Fotós: Yelena Yemchuk Ebben a nagy divatanyagban igazi dívaként jelenik meg. A félmeztelensége egyáltalán nem megdöbbentő, sőt, inkább természetes. A szuper buggyos, Ralph Laruen háremnadrág tökéletes kiegészítői a karperecek, amelyeket a Relliktől, a Still Londtontól, Philippe Audibert-től, Alexis Bittartól és a Kara Rosstól kapták. Wow!

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke