Érzelmes ruhák a Sentiments divattervező stúdióból

2013.június.3.

Elkészültek a magyar Sentiments divattervezőpáros, Joó Beatrix és Kovács Andor, legújabb image fotói, melyeket most nálunk láthattok.

Joó Beatrix és a néhai Kovács Andor olyan nőknek terveznek, akik "viselik az érzelmeiket". A tervezők a belülről fakadó önkifejezésből nyerik az inspirációt a ruhakölteményeikhez, melyeket olyan nők számára terveznek, akik törekszenek a harmónia és a szépség megőrzésére egész életük során. Az általuk megalkotott ruhák hangulatokat, érzéseket hivatottak megjeleníteni, melyek szolgálják a nők szépségét és személyiségét.

Az új kollekció címe: Au Bonheur des Dames, melyet Zola regénye ihletett. A divattervező összegyűjtötte, mik azok a dolgok, melyek a hölgyeknek örömet hoznak, természetesen ezek a ruhák, a virág, az édesség, a cipő-táska, a gyémánt, a tánc, a szépség és nem utolsó sorban, a Férfi.

Joó Beatrix így jellemezte a kollekciót és a hozzá készült fotókat: "A koncepcióm azt volt, hogy mindezen témákat átvitt értelemben jelenítsem meg a fotókon, például a virág oly értelemben van jelen, hogy Baráth Lacos barátunk karját virágmotívumok ékesítik és így öleli át a Nőt. Vagy, például, az édességet egy színes bőrű modell jeleníti meg kedvenc gyermekkori mesefilmemből, Pom-pom meséi. Gombóc Artúr egyik szeretett csokoládéja a kerek csokoládé, ezért van a pöttyös tüll body és szoknya és így tovább".

A kollekció, akárcsak az összes eddigi Kovács Andor tiszteletére és emlékére készült.

A stáb:
Fotó: Ajkai Dávid
Modellek: Nikolett Németh, Baráth László, Gazdag George, Bé Dani
Smink: Dominique Roberts
Frizura: Haller János
Táskák: Anna Amélie
Ez is érdekelhet

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

A kínai asztrológia szerint így alakulnak a pénzügyeid 2023-ban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói