Exkluzív: Csak a neve magyar Lagerfeld kedvenc modelljének - interjú Juliette Fazekassal

2014.szeptember.16.

Amikor felbukkant a Louis Vuitton show-ján egyből keresni kezdtük, honnan is származhat ez a különlegesen szép, magyarnak vélt lány.

Juliette Fazekas
Fotó: IMG

Juliette Fazekas újabban a Chanel egyik kedvenc modellje, de láthattuk más divatshow-n, nagy, patinás divatmárkák kifutóján is. Itt volt az ideje, hogy megtudjuk, az interneten terjengő egymásnak ellentmondó információk közül mi is az igazság a származásával kapcsolatban. Az igazán vicces és mosolygós Juliette még védjegyének számító tejfölszőke hajának nem is olyan meglepő titkát is elárulta nekünk. Az IMG modelljével beszélgettünk.

- Nagyon könnyen fel lehet ismerni a kifutón a tejfehér hajadról. Kitől örökölted ezt a különleges hajszínt?

- Azt olvastuk, hogy francia vagy, később pedig, hogy félig amerikai és félig francia. A családneved azonban tipikusan magyar, segíts nekünk, mi az igazság?

- A Louis Vuitton 2013-as tavasz-nyári kollekciójának bemutatóján láttunk először a kifutón, mesélj nekünk arról, hogyan kezdődött a modellkarriered?


- Talán tudjátok, a nővérem is modellkedik. Amikor kisebb voltam sokszor hallottam, hogy nekem is ki kellene próbálnom. Aztán, amikor 16 lettem, elmentem Párizsba az IMG ügynökséghez, akik ott azonnal szerződtettek is. Az első nagy show-m az bizony a Louis Vuitton volt. Hihetetlen volt, éppen akkor hívott az ügynököm, amikor Japánból jöttem vissza, ahol néhány hetet töltöttem. Párizsba hívott, hogy találkozzak Marc Jacobs-szal és Katie Granddel, és megis kaptam a munkát. A nagy nap előtt egész éjjel fenn volt a teljes stáb, és amikor vége lett a show-nak, a backstage-ben mindenki annyira boldog volt, hogy nagyon megható volt az egész. Elképesztő volt az egész: a ruhák, az enteriőr, a zene - varázslatos volt.

Juliette Fazekas
Juliette Fazekas
Fotó: IMG

- Fantasztikusan sikerült az utóbbi időszakod, például egyike lettél Karl Lagerfeld kedvenc modelljeinek. Milyen a munka a Császárral?

- Szerepeltél a Chanel kifutóján, kedvelt modellje vagy a Saint Laurent Paris és a Kenzo márkáknak, láthattunk Vera Wang kampányában is. Mire vagy a legbüszkébb, mi hiányzik még a portfóliódból?

Juliette Fazekas és Dorothea Barth Jorgesen a Vera Wang nyári kampányában
Juliette Fazekas és Dorothea Barth Jorgesen a Vera Wang nyári kampányában

- Mi a legjobb és a legrosszabb dolog a modellkedésben?

- Ahogy említetted is, nem te vagy az egyetlen modell a családban. Könnyebbséget jelent, hogy a nővéred is modellkedik, tudjátok segíteni egymást?


- Stephanie, a nővérem, egyszerűen csodálatos, szerencsés vagyok, hogy utat mutatott nekem. Mindent megosztunk egymással és igyekszünk támogatni egymást.

- Hogyan tudsz kikapcsolódni, mit csinálsz a szabadidődben?

Ez is érdekelhet

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Miért nagyobbodik meg a mellünk menstruáció előtt?

Horoszkóp

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Napi horoszkóp: Hajlamosak lehetünk a pazarlásra - November 26.

Szépséghírek

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt

Rihanna megosztotta a legjobb barack árnyalatú smink tutorialt