Exkluzív: Interjú a roppant szexi rocksztár-lánnyal, Atlanta de Cadanet-Taylorral

2014.szeptember.22.

A GLAMOUR októberi ünnepi számában olvashattál a nemrégen Veronában megrendezett fergeteges Tezenis bemutatóról. Most pedig ismerd meg a Tezenis szexi kampányarcát, Atlanta de Cadanet-Taylort kicsit közelebbről is.

Egy ilyen kollekcióhoz és show-hoz, mint amilyet Veronában láttunk, természetesen nem adhatja bárki az arcát, ezért a legendás Duran Duran együttes basszusgitárosának, John Taylornak és Amanda De Cadanet Taylor angol tévés műsorvezető és fotósnak a végtelenül vagány és irtó dögös lányára, Atlanta De Cadanet Taylorra esett a választás.

Mondanunk sem kell, hogy a világot, beleértve Budapestet is, körbeplakátolt szexi fotókat az édesanyja készítette Atlantáról, akit már kisgyerekként is imádott fotózni. Természetesen ez a lazaság és könnyedség a kampányfotókról is látszott, és Atlanta elmondása szerint "nem is kérhetett volna jobb embert a feladatra". A fotók fogadtatása ebből (is) fakadóan egyöntetűen pozitív volt: "Hirtelen mindenféle fiúk elkezdtek követni Instagramon, pedig azelőtt főként csak lányrajongóim voltak. Ahányszor kiposztoltam egy kampányképet a fiúbarátaim rögtön beszóltak, hogy nem is tudták, mindez rejtőzött a ruháim alatt!" – mesélte Atlanta nevetve. Egyébként irigylésre méltó alakját a boksznak köszönheti, heti négyszer jár edzésre, és "valószínűleg földhöz tudna vágni akárkit".

Ami a modellkedést illeti, nem ez Atlanta első hivatalos kampányszereplése. Korábban már feltűnt a Forever 21, az Elliot és a Ralph Lauren egyik reklámjában is még nagyon fiatalon. Kérdésünkre, miszerint ebből karriert akar-e építeni, azt válaszolja: "Ezt szeretem a modellkedésben. Utazhatok, divatshow-kat látogathatok, csodálatos embereket ismerhetek meg, gyönyörű ruhákat viselhetek. Közben dj is vagyok, de végezetül saját kollekciót szeretnék tervezni". A 22 éves sztármodell már dolgozik saját márkájának felépítésén, de nem akar egyelőre elsietni semmit.

Atlanta azonban nem sokban különbözik bármelyik fiatal huszonéves lánytól. Ugyanazokkal a bőrproblémákkal küzd ő is például: "Nagyon érzékeny a bőröm. Főleg utazáskor teljesen megbolondul. A legfontosabb, hogy mindig lemosd elalvás előtt a sminked!" – tanácsolja bölcsen. A magánélete is tulajdonképpen akárki másé is lehetne: "A szabadidőmben a barátaimmal szoktam lógni. Sétálok New Yorkban, múzeumba járok, a parkban üldögélek, olvasok, zenét hallgatok". Nem rég fejezte Gillian Flynntől a Gone Girlt, amit bátran ajánl, most éppen William Faulkner Míg fekszem kiterítve című regényét olvassa. Kedvenc előadója jelenleg Banks, de imádja a reggae-t, ami "a nyárral egyenlő" számára, és emiatt a bulijain és rengeteg ilyen zenét játszik.

Ugyan Budapesten még nem járt, de tervez idelátogatni, és ha szerencsések leszünk, talán még akcióban is megnézhetjük a dj pult mögött. Mindenesetre egy olyan márkának, melyet a régióban első számúra terveztek, Atlanta De Cadanet Taylor megnyerő személyisége és kisugárzása tökéletes kiegészítője, ahogy a felejthetetlen veronai divatbemutató is.

Ez is érdekelhet

Emberi életeket vesznek el és milliós károkat okoznak a vízhez köthető katasztrófák a klímaváltozás miatt

Emberi életeket vesznek el és milliós károkat okoznak a vízhez köthető katasztrófák a klímaváltozás miatt

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról