Ez azért durva! Saját anyja lopta meg a topmodellt

2016.március.29.

A modellek életének sötét oldaláról mindig kevesebbet hallani. A csodaszép ruhák, a csillogás, a rengeteg utazás, no és a sok pénz mindig érdekesebb, mint azok a dolgok, amikről le kell mondani, vagy azok, amik beárnyékolják a pezsgős partikat.

hilary rhoda, meglopta, topmodell, anyja lopta meg, modell, victoria´s secret, család
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A sikeres modellek akár dollármilliókat is kereshetnek évente. Természetesen, ha van pénz, vannak barátok, jönnek a rokonok, akik szeretnének egy kis részesedést. A szuper karrier hátterében gyakran komoly, vérre menő pénzügyi csatározások zajlanak. Ebből kaptunk most egy kis ízelítőt, amikor kiderült, hogy a Victoria´s Secret kedvelt modellje, Hilary Rhoda pert nyert a saját édesanyja ellen.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy anyja, Marianne két évvel ezelőttig a topmodell menedzsere volt. A családi biznisz azonban 2013-ban befuccsolt, amikor Hilary számára kiderült, hogy mamája nem egészen úgy kezeli a bevételeit, ahogy azt ő gondolta. Márpedig nem kevés pénzről van szó, hiszen az első sorban fehérnemű- és bikinikampányokban domborító modell éppen ebben az évben a 6. legjobban kereső szépség volt a Forbes magazin szerint a divatvilágban.

Amikor minden rendben volt: Hilary és Marianne együtt

Hilary állítása szerint édesanyja a családi kapcsolatokkal zsarolta, de végül feljelentette, mert a kedves mama saját nyugdíjtartalékát hízlalta a lánya pénzéből, illetve a közös, a munka során felmerülő kiadásokra fenntartott bankkártyával fizetett magáncélból ellenőrizetlenül. A bíróság most kimondta, hogy Marienne Rhoda csaknem 2 millió dollárral, azaz legkevesebb félmilliárd forinttal megrövidítette a saját lányát. Elképesztő nem?

Hilary szorgosan vetkőzött, anya számolta és költötte a pénzt:

Ez azért durva! Saját anyja lopta meg a topmodellt Hilary Rhoda pert nyert a saját mamája ellen, rengeteg pénzről van szó.

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói