Farmerkánaán: A Levi`s a New York-i divathéten

2012.február.21.

A Levi's a márka történetében most először mutatott be új, globális kollekciót, melyre a New York-i divathéten kerített alkalmat. Eddig minden kontinensen külön tervezői csapatok tervezték meg a helyi Levi's kollekció darabjait, azonban most a globális kollekción egy központi tervező csoport dolgozott, és az általuk megtervezett kollekcióból választhatnak majd a különböző országok. A New York-i divathéten a 2012-13-as őszi/téli kollekció csúcstermékeit egy kiállítással egybekötött divatbemutatón ismerhették meg a látogatók.

Az őszi/téli kollekció kifinomult szabásokon alapul, mind a női, mind pedig a férfi ruházatban. A kollekció kialakításánál a tradíciók előtti tisztelgés mellett a konvenciók újraértelmezése volt a cél. A ruhákat olyan motívumok és fogalmak ihlették és inspirálták, mint a kézművesség, az őszinteség és az eredetiség.

A bemutató látogatói egy különleges művészeti "kirándulás" részesei lehettek, hiszen a kollekció darabjait egy sor szobrászati installáción keresztül mutatták be a szervezők, akik az installáción keresztül megjelenítették a vásárlók intim szféráját, életstílusát és stílusát is. Ezt a kiállítást követte egy divatbemutató a kifutón.

A 2012-es őszi/téli szezon legjellemzőbb férfi divatja a szűkített fazonú nadrág, mely előnyösen illeszkedik a test vonalához, a nadrág teteje csípő alatt illeszkedik a testre, az ülep résznél laza, de szárban szűkített.

A női kollekció központi darabja a bootcut skinny nadrág, amely a Levi's új átfogalmazása a klasszikus bootcut nadrágról. Ez a fazon annyiban más, hogy picit szűkebb szárú, így nem az anyukák által viselt farmer fazon jut róla eszünkbe, hanem sokkal inkább egy szexi, modern skinny fazon, ami mindenki véleményét örökre megváltoztatja majd a bootcutról.

Kattints a képekre, és nézd meg a kollekciót!

Farmerkánaán: A Levi`s a New York-i divathéten

Ez is érdekelhet

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Életed legintenzívebb orgazmusához a G-pont juttat el – így találsz rá

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói