Félelmetes egy Victoria´s Secret válogatás

2013.szeptember.25.

Biztosan álmodtál már arról, hogy Victoria`s Secret angyal legyél. De ezután valószínűleg meggondolod magad... Sophia Neophitou-Apostolou, aki a modelleket válogatja az évente megrendezett híres divatshow-ra, bevallotta a brit Vogue magazinnak, hogy a casting folyamata igazából nagyon is rémisztő.

Félelmetes egy Victoria´s Secret válogatás
Fotó: Rexfeatures

Neophitou-Apostolou elmondta, hogy annak ellenére, hogy számtalan modell már veterán angyalnak számít a csapatban, mindegyiknek újra jelentkezni kell évente a teljes létszámú casting csapat előtt. "A lányoknak meglehetősen erős lámpafényben kell fel-alá sétálni előttünk és a végső döntést a csapat együttesen hozza meg" - mondta Neophitou-Apostolou. "Ezt mindenkinek meg kell csinálnia - még a szerződött angyaloknak is - és azt hiszem, elmondhatom, hogy egy idegtépő folyamatról beszélünk".

Hát, el tudjuk képzelni. Feltételezve, hogy a modellek fehérneműben sétálgatnak, ahogy azt a kifutón is teszik, a casting folyamat inkább olyan, mintha a próbafülkében bámulna minket 20 ember miközben fehérneműket próbálgatunk. Ez pedig gyakorlatilag minden nő rémálma.
Nem meglepő tehát, hogy a modellek már-már extrém dolgokat is bevállalnak, hogy tökéletesek legyenek a kifutóra. Adriana Lima, a veterán angyalka például elmesélte, hogy a show előtt hónapokig minden nap személyi edzővel sportol, a divatbemutató előtti hetekben pedig már napi kétszer jár edzőterembe. Aztán itt van a show előtti diéta: csak víz és protein italok, semmi szilárd étel.

Nem csoda, hogy Kate Upton nem szeretett volna szerepelni a divatbemutatón, ráadásul Neophitou-Apostolou nyilvánosan kijelentette, hogy soha nem tenné be a modellt a Victoria`s Secret csapatába. A kebelcsoda ennek ellenére nem tűnt túl levertnek, főleg, hogy Vogue és Vanity Fair címlapokat is maga mögött tudhat azóta. Ezek után, kinek kell Victoria's Secret?

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján