Félmeztelen divatmagazin jön!

2012.április.10.

Egy ideje már nem titok, hogy a francai Vogue egykori főszerkesztője, Carine Roitfeld saját divatmagazint gründol.

A főszerkesztő saját képére formálta a legpatinásabb divatmagazin arculatát, de immár nélküle megy tovább a Vogue Paris, hol kifejezetten üdítő a változás, hol megmosolyogtató az igyekezet, ahogy Emmanuelle Alt megpróbálja újragondolni a lapot.

A divatvilág dédelgetett kedvence, Carine Roitfeld nem unatkozott az utóbbi időben, hiszen felbukkant például Karl Lagerfeld oldalán a Chanel legújabb kampányaiban, de sejthető volt, hogy a francia diva nagyasszonya nem elégszik meg hosszú távon beugró szereppel.

Most már biztos saját divatlapja szeptemberben a standokon debütál. Egy ideig kérdéses volt, mi is lesz a név, de Roitfeld végül úgy döntött, hogy a saját neve garancia a sikerre, így aztán a magazin saját monogramjával startol.

A CR már mutatóban készített is egy nulladik számot, hogy ízelítőt kapjunk, milyen is lesz a várva várt lap. Az egyelőre csak digitálisan megjelent anyagok máris sejtetni engedik, hogy Roitfeld és barátai folytatják ott, ahol a Vogue Paris-nál abbahagyták, így aztán az új magazinban is lesz meztelenkedés, rock ikonok és minden, ami Roitfeld világában eddig is központi szerepet kapott. Hogy mi lesz az újítás, illetve, hogy mennyire lehet sikeres egy ilyen egyszemélyesnek tűnő vállalkozás, az hamarosan kiderül!

Ez is érdekelhet

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

A legvadabb szexbalesetek, amiknek sürgősségi lett a vége

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói