Fesztiválozz a legjobb fürdőruhákban! + fesztiválbiztos kiegészítők

2013.július.16.

Őrületes koncertek, szikrázó napsütés, fesztivál hangulat és az elmaradhatatlan napsütés esetleg vízpart. Ha még nem tudod, miben bulizd végig a legjobb fesztiválokat idén nyáron, akkor most jól figyelj!

Fürdőruha mindenképp legyen nálad, lehetőleg minél színesebb, mintásabb és feltűnőbb. Ilyenkor nem érdemes a tömegbe olvadni. A rojtok és a fodrok is elmaradhatatlanok, amik igazán egyedivé varázsolják ezeket az apró darabokat.
Ha kiválasztottad a legjobb bikinit vagy egyrészest, akkor jöhetnek a ruhák és a kiegészítők. Sort, hippi mellény, lenge maxiruha mindenképpen jól jöhet még. Légy stílusos, de mindez nem menjen a kényelem rovására, hiszen egy fesztivál alatt nem kevés kilométer kerül a lábadba. A kényelem érdekében inkább a lapos lábbelik mellett dönts, szalmakalappal és a napszemüveggel védekezz az UV-sugarak ellen, ékszerekkel pedig fokozd a hatást.

Legyél egy picit merészebb a szokottnál, ne félj új mintákat, színeket, darabokat kipróbálni! Ám ami ennél is fontosabb, hogy próbálj úgy felöltözni, hogy jól érezd magad!

Figyelem! Ha esetleg olcsóbb árakkal találkoznál az üzletekben, higgy a szemednek, mert már a legtöbb helyen elkezdődött a nagy árleszállítás.

Ez is érdekelhet

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Harry herceg időzített bomba a királyi család szemében

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói