Film, kampány: Sophie csúcsformában!

2010.március.30.

Hiába számított a második GLAMOUR Women of the Year egyik legnagyobb esélyesének, a gálán nem lehetett ott a hatvani származású magyar modell.

Már korábban megírtuk, távolmaradásának jó oka volt, hiszen éppen a BCBG by Max Azria 2010-11-es őszi-téli kampányát fotózta Amerikában. Az újabb felkérés jól mutatja, hogy Zsófira egyre nagyobb figyelem irányul a szakmában! Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a tekintélyes models.com az alább látható cuki videót az aktuális szupersztár, Lindsey Wixson és Freja Beha mellett Srej Zsófival, azaz Sophie-val harangozták be.

Mi is ez a videó? A nagyszerű fotós, Chadwick Tyler az Another magazin számára készített egy videót a Marc by Marc Jacobs show előtt. A fekete-fehér filmecskében a bemutatón szereplő lányok viccelődnek a kamera előtt, miközben Jack White The Raconteurs névre keresztelt projektének egyik dala szól. Sophie nagyon felszabadult volt a kamera előtt, mindenképpen nézzétek meg!

Nem ez az egyetlen mozgóképes vonatkozású szereplése mostanában Zsófinak, hiszen szerepel egy másik filmecskében is. Amelyet ráadásul nem is akárki, hanem Karl Lagerfeld készített! A Chanel Haute Couture kollekciójának kiegészítőit, részleteit alaposan bemutató videóban a magyar lány olyan szupermodellek társaságában szerepel, mint a már említett Freja Beha, vagy Abbey Lee Kershaw. Nézzétek meg!

Már korábban ígértük, hogy bemutatjuk Zsófi Nicole Miller kampányának fotóit, amelyet most alaposan szemügyre vehettek! A képeket Robbie Fimmano készítette. Azonban ez még mindig nem minden, hiszen már tudjuk, hogy Srej Zsófi szerepel az egyik legrangosabb divatmagazin, az i-D tavaszi számában is, sőt mint megtudtuk a magyar lány idő közben begyűjtött még egy kampányt, hiszen ő lesz a Sonia by Sonia Rykiel 2010-11-es őszi-téli arca. Talán kevesebben tudják, hogy az idén a H&M-mel is együttmüködő tervezőnőnek van egy olcsóbb vonala is ez a Sonia by Sonia Rykiel.

nm-srej-nagy-d00006770c416a9dc3a4b.jpg

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról