Ford meglepetésre készül

2011.július.26.

A londoni divathét a 25 éves ünnepi esemény óta újra feltört, sztártervezők tértek vissza az angol fővárosba.

A legújabb nagyágyú kétségtelenül Tom Ford, aki hosszú, és elképesztően sikeres pályája során a divat fővárosaiban szinte mindenhol tartott már bemutatót. Hatalmas érdeklődéssel várt, visszatérő női kollekcióját még szinte titokban mutatta be, a londoni divathéten azonban már a hivatalos programban szerepel majd. A bennfentesek szerint Ford igazi meglepetéssel készült majd a show-ra, de hogy ez újabb sztármodelleket jelent majd, vagy valami mást, azt még nem lehet tudni, de szeptember 18-án este 6 órakor minden kiderül.

Tom Ford, aki időnként hosszas, és valljuk meg, /ilyen-is-van-a-ferfi-aki-utalja-az-internetet-3490 target=_blank>meglepő nyilatkozatokkal szórakoztatja az újságírókat

Borzasztó volt elhagyni a Guccit. Borzasztó, mert mindent belefektettem, 15 egész évet, és akkor hirtelen nem tudtam mi lesz, össze voltam zavarodva. Ki vagyok én? Mit csinálok? Nincs egy hely, ahol beszélhetnék valakivel, hogy átadhassam a gondolataim, elképzeléseim. Az is lehet, hogy túl sokat ittam - Londonban éltem, szóval az lenne a furcsa, ha nem ezt tettem volna.

- vallotta meg Ford.

Persze azért végül mindenkit megnyugtatott, hogy ma már teljesen jó érzi magát a farmján, ahol jobbára egyedül van, és naphosszat eltölt azzal, hogy figyeli az állatokat, és hallgatja a csendet. Még szerencse, hogy azért néha tervezni is van ideje!

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói