Senki nem érti, hogy gondolták ezt a bikinit, pedig jó drága

2017.május.31.

Az utóbbi időben elszaporodtak a teljesen értelmetlennek tűnő divattárgyak.

Legyünk igazságosak, valószínűleg a mennyiség állandó, csak éppen a közösségi média kora előtt az emberek maguknak, vagy legfeljebb a közvetlen közelükben élőknek dohogtak, ha láttak valami különösen funkciótlannak, esetleg rondának tűnő, ám ellenben szemtelenül drága holmit. Manapság azonban rögtön mindenki a maga Twitter-, Facebook-, Instagram-felületére posztolja ki a tanácstalanságát, hogy aztán hamarosan már csoportosan hüledezzünk egy-egy darab felett.

Láttad már? Imádnivaló retró bikinik a strandszezon sztárjai

Pontosan így kapták fel nemrég a műanyag térdes farmert, vagy hihetetlen szétszedhető nadrágot is. Most, hogy jön a bikiniszezon, érthetően a fürdőruhák felé terelődött a vásárlók figyelme. Az internet negatív megítélésű új ruhadarabja ezért talán nem meglepő módon egy bikini. Nem tudjuk, hogy a lány, aki először a Twitteren hangot adott az értetlenségének, vajon egy tervezett online beszerzés során bukkant-e a Farfetch oldalon is kínált Amir Slama bikiniszenzációra, az viszont biztos, hogy nem igazán tudta értelmezni. Immár elég sokan csatlakoztak hozzá, mondván, rendben, hogy 120 ezer forint az ára, ami irreálisan soknak tűnik, de ugyan mégis mennyire praktikus viselet ez a strandolni vágyóknak?

A masnis bikini érthetetlen megoldása, hogy rendelkezik egy féloldalas zárt ujjal, ami ráadásul még húzott, harangalakú is. Amúgy mutatós, mondjuk, topként viselve talán még eredetinek is tűnik, viszont bikiniként aligha értelmezhető. Teljesen funkciótlan a hosszú ujj, de mi az, hogy funkciótlan, hát egyenesen zavaró! Ha úszkálnál milyen jól telemehet vízzel, ráadásul a bő lengedező ujjal még a szomszédot is fejbe lehet suhintani. Szóval, újszerű ötlet, de az internetezők egyelőre még nem látták meg benne az értelmet.

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói