18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Forró - Csak egy bugyit és egy gyöngysort visel Kendall Jenner

2018.augusztus.7.

A Jenner-Kardashian családban a merészségért senki nem kell a szomszédba mennie, de a bevállalós nővérek közül talán még mindig Kendall Jenner a legvisszafogottabb.

Igaz, a sztármodellé avanzsált tesót is láttuk már igencsak sokat mutató szerelésekben, és hát a munkájához időnként az is hozzátartozik, hogy merész fotókon pózoljon. A Love magazin most ünnepi lapszámot készít, amihez úgy tűnik kellő mennyiségű pucérkodás is társul.

Hűha: Kendall Jennernek a hétvégén meggyűlt a baja a rendőrséggel!

Hűha: Kendall Jennernek a hétvégén meggyűlt a baja a rendőrséggel!

A vetkőzésben élen jár a sztármodell is, Kendall Jenner lesz a divatmagazin egyik főszereplője, és az Instagramon közzétett videó alapján több meglehetősen rizikós fotóanyagban is domborított Alasdair McLellan kamerája előtt. Azt már most látjuk, hogy ezúttal korhatáros képet is bevállalt, hiszen máris kiszivárgott a magazin Kendallról készült portréja, amin egy szál bugyiban és a gyöngysorban pózol a sztármodell.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BmK5woPnAMa/?utm_source=ig_embed" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @kendalljenner on playing a character at her #LOVE20 shoot, #8220;I was wearing a brown wig, crazy makeup, and they were like, OK, hold this teddy bear. And the next one – I don#8217;t smoke cigarettes, so they light this cigarette and they#8217;re like, can you hold it? And I#8217;m like, OK, now I#8217;m the badass fucked-up girl.#8221; #KendallJenner and #MarleyMackey at Hampstead Ponds by @alasdairmclellan and @kegrand. #happytenthbirthdaylove Make up @ctilburymakeup Hair @jamesspecis Casting @bitton Interview #MurrayHealy LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) által megosztott bejegyzés, Aug 7., 2018, időpont: 1:08 (PDT időzóna szerint)

Kendall Jenner félmeztelen

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói