Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

2021.október.18.

A Furla Andrássy úti shopjában beköszöntött az ősz, vibráló színekkel, új formákkal és a Furlától jól megszokott olasz minőséggel. És ami még ennél is izgalmasabb, hogy az őszi kollekció magával hozza a “joie de vivre” életérzést is, ami pont az, amit a pandémia után érezni szeretnénk.

A zártkörű rendezvényen a finom ételek és kellemes zenei aláfestés közben tekinthették meg a látogatók a vadonatúj kollekció táskáit és egyéb kiegészítőit. A pakolható tote bagektől, a nyári sétákra tökéletes bucket bageken át, az esti koktélokhoz passzoló messenger táskákig minden fazon megtalálható a Furla legújabb kínálatában, csodaszép kendőkkel és feltűnő napszemüvegekkel kiegészítve.

A bemutatón résztvevőknek szerencséje volt találkozni Molnár Lilla magyar modellel, aki a Furla világkampányának egyik arca. Lilla Epres Panni kérdéseire válaszolt a kampányfotózás részleteiről és a kedvenc Furla darabjairól.

Az idei szezon kollekciójában egy igazi színkavalkád kapott helyett. A hagyományos őszi méregzöld, éjkék és mustársárga mellett, a pasztell sárga, a babarózsaszín és a világoskék is megjelenik az új kollekció színpalettáján. A zöld a természet erejét jelképezi, a sárga a napsugarakra emlékeztet, a fehér árnyalatai, pedig a letisztultságot juttatják eszünkbe, míg a pasztell színek az óceán színeit hivatottak életre kelteni és persze feldobni a hangulatunkat a borús őszi napokon.

Az olasz minőség már első tapintásra érezhető. A puha borjúbőr mellett a lakkbőr is megjelenik a kollekció darabjain, szövet-és bőrpántokkal kiegészítve, így az elegáns és a sportos egy ikonikus táskában találkozik, ami bármilyen viselethez alkalmas. A klasszikus, letisztult, sportosan elegáns táskák többféle méretben és színben megtalálhatóak, így bármilyen stílust képviselsz, lesz miből választani.

Funkciójukat tekintve, még a legkisebb táska is osztott belső térrel van kialakítva, így a kollekció minden darabja praktikus és funkcionális, hogy bármit könnyedén megtalálj. A táskák többségén mágneses zár található, így biztonságos és egy mozdulattal nyitható és zárható.

A bucket bagek, válltáskák és pénztárcák között is találunk szteppelt borjúbőrből készült darabokat, a szezon nagy kedvenceit, amelyek elegánsak, de mégis modernek és bármilyen outfithez passzolnak.

A modern formák, élénk színek és puha minőségi anyagok találkozása teszi izgalmassá a kollekciót, amelynek minden darabján megtalálható a hagyományos fém Furla márkajelzés. A Furla 2021-es őszi/téli kollekcióját az “aktív és dinamikus újjászületést szorgalmazó, a szokásainkat megreformáló hullám ihletett.”

Szerző: Pongrácz Dóra

Ez is érdekelhet

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan