Gáll Franciska egyszerűen elképesztő

2014.április.28.

A divathetek után újabb meglepetés következett, hiszen Gáll Franciska (Icon) a Dior So Real napszemüveg retro-futurisztikus kollekciójának reklámjában egyedüli főszereplőként sétálgat Raf Simons mesebeli virágerdejében.

Gáll Franciska egyszerűen elképesztő
Fotó: Vanity Fair

Legfrissebb fotósorozatával is a francia divatházat népszerűsíti, méghozzá a Vanity Fair oldalain Ashleigh Good, Sasha Luss, Devon Windsor, Larissa Hoffman, Anmari Botha és Milana Kruz világhírű topmodellek társaságában. Franciskát Marine Deeluw mellett láthatjuk, a Dior divatház egyik melléképületének klasszicista festménye előtt. A szemet gyönyörködtető, vintázs és modern Dior Haute Couture darabokat vegyítő csoportképet Jean-Baptiste Mondino készítette a januári Dior couture show után, aki mellesleg a Franciska által kifutón viselt legújabb Lady Dior táska kampányát is megörökítette. Ehhez pedig nem kisebb híresség adta az arcát, mint Marion Cotillard.

A magazin címlapján maga az amerikai elnök, Barack Obama szerepel és a divatanyag Raf Simons első haute couture kollekciójától egészen művészetének gyökeréig ás le az 1900-as évekig, a couture kezdetéig, Charles Jameshez.

A francia lap márciusi számában megjelent fotók annyira népszerűek, hogy már a spanyol Vanity Fair is átvette őket a májusi számába.

Fotó: Dior

Franciska, amikor éppen nem a Dior kedvenceként dolgozik, a Calvin Klein is imádja, hiszen New York-i divatbemutatójuk után a Calvin Klein Jeans exkluzív prezentációján Milánóban és Szingapúrban is részt vett már.

Vajon milyen sikereket tartogat még ez az év a bájos mosolyú Franciskának? Izgatottan várom, hogy kiderüljön!

Kattints a videóra, és nézd meg Franciska Dior-kampányfilmjét:

Ez is érdekelhet

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

Ruzsa Norina bemutatja a kedvenc nyári szettjét

GLAMOUR Horoszkóp

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Ma felmerülhetnek gátlások, nem megfelelő érzelmek - Napi horoszkóp, június 19.

Tedd & Ne tedd

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából

5 tökéletes nyári szett Angelina Jolie gardróbjából