Georgia May Jagger a Thomas Sabo új kampányarca

2013.december.19.

THOMAS SABO bemutatja Georgia May Jaggert, mint a 2014-es Tavaszi/Nyári kampánya arcát, melyet Ellen von Unwerth fotózott.

Georgia May Jagger
Fotó: EllenVonUnwerth/ThomasSabo

A nemzetközi ékszermárka alapítója, Thomas Sabo úr, az új márkanagykövetét, Georgia May Jaggert Susanne Kölbli kreatív igazgató és a kampány fotósa, Ellen von Unwerth társaságában mutatta be a nagyközönségnek. A bejelentés helyszíne a londoni Café Royal Hotel volt, ahol a márka új kollekciójának megjelenését ünnepelték – a Karma Gyöngyöket, melyek pozitív energiát és szerencsét tükröznek, és a már meglévő THOMAS SABO ékszerekkel kombinálhatóak.

A kollekció központi darabja a "Sors Kereke", mely az ember belső egyensúlyának és lelki békéjének, buddhista szimbóluma. Az új THOMAS SABO Karma Gyöngyök kollekció - 72 darabból áll, melyek mindegyike pozitív energiát, életörömet és szerencsét hivatott hordozni magában, ezáltal lehetőséget adva viselőjének, hogy meghatározza saját Karmáját. Az új darabok úgy lettek tervezve, hogy a már meglévő Glam & Soul és Rebel at Heart darabokkal kombinálhatóak legyenek. A Karma kifejezés eredeti szanszkrit jelentése cselekedet, tett, amelyet most a THOMAS SABO újraértelmezett, ezzel is inspirálva az ékszerek viselőit.

THOMAS SABO új nyakláncokat, karkötőket és fülbevalókat tervezett 925-ös finomságú Sterling ezüstből, teljesen új kreatív lehetőségeket nyújtva ezzel a viselők számára.

A kollekció középpontjában a gyönyörűen kidolgozott "Sors kereke" áll, amely a belső békét hivatott jelképezni.

Minden egyes gyöngy részlet gazdagon lett kidolgozva, hogy megtestesítsék az új Karma Beads kollekció karakterét. Az ékszerek a Sterling silver kedvencek előtt tisztelegnek. Akár egy nap, egy kígyó vagy egy sárkány - számos szimbólum ékesíti a finoman megmunkált ezüst, rozé- és sárgaarannyal futtatott gyöngyöket. Kitűnő mintázatok, köves díszítés, kézzel vágott, szimbolikus fél drága kövek és tenyésztett édesvízi gyöngyök teszik hangsúlyossá ennek a kollekciónak a kiváló minőségét.
A THOMAS SABO Karma Beads egyszerre testesíti meg a stílust és a belső én kivetülését is; minden Karma gyöngy felfűzhető az új karkötőkre, nyakláncokra és fülbevalókra, egymásra halmozva vagy akár különállóan is hordható, egyedi megjelenést kölcsönözve így az ékszernek.

A THOMAS SABO 2014-es tavasz-nyári kollekciója, 2014 januárjában fog debütálni és tartalmazni fogja az új Karma Beads kollekciót.

Ez is érdekelhet

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Csapj le a legjobb cipőkre a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói