Gyémánt lány!

2010.augusztus.27.

Enikő mindenkit elvarázsol, most a Lancome kreatív igazgatóját és KT Auleta, fotóst ihlette meg.

Aaron De Mey, az új-zéladni származású sminkes mindig is elképesztő kreativitásáról volt híres, a Lancome kreatív igazgatójáról most már azt is tudjuk, rajong a magyar topmodellért! A különleges videóban minden fortélyát bevetette és elképesztően hatásos sminket készített Enikőnek, akivel kapcsolatban nem fukarkodott az elragadtatott jelzőkkel: "Elegáns kisugárzés, sziámimacsak szemek és a latex simaságú bőr!" - jellemezte a békéscsabai szépséget De Mey.

A kisfilmre egy jó csapat verődött össze, hiszen De Mey különösen szereti nagy területen használni a csillogó, fényes sminkeket, amelyek a vízben remekül érvényesültek. Alueta az i-D, az orosz Vogue és a Self Service magazinok számára dolgozott már Enikővel és pontosan tudta, hogy mit szeretne tőle a filmben. A különös hangulatú kis szkeccs valóban elképesztően látványos, első sorban természetesen a csodálatos smink miatt, amelyhez az egyik jelenetben rengeteg Swarovski kristályt is felhasználtak.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az ilyen projektekkel a magyar topmodell egyre közelebb kerül egy kozmetikai cég reklámszerződéséhez, s ha ez De Meyen múlik, lehet, hogy éppen a korábban Ebergényi Rékát szerződtető Lancome lesz a befutó?

Nézd meg a csodálatos videó!

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján