Hailey Bieber-rel ünnepli a Levi`s az 501-es napot

2019.május.20.

1873. május 20-án Levi Strauss megalkotta az 501®-es farmert, 146 évvel később pedig ismét megünnepeljük a világ egyik legismertebb ruhadarabjának születését.

Az 501®-es a kezdetektől fogva üres vásznat kínált az önkifejezés számára, az első farmershort pedig úgy keletkezett, hogy valaki levágta egy 501® Originals szárait. Idén májusban is világszerte zenével, partikkal és rengeteg kreativitással ünnepeljük az évfordulót, és mindenkit arra bátorítunk, hogy alakítsa saját stílusához az 501®-esét.

Most először nevezte meg a Levi's® az 501®-es arcát Hailey Bieber személyében. A modell és influenszer első farmerét még az édesapja gardróbjából csente el és a következőt nyilatkozta:

"Levágott szárú 501®-eseket hordok, mióta csak emlékszem…önmagamnak
érzem magamat bennük".
Ez nem maradt észrevétlen a Levi's csapata számára sem.
Hailey régóta viseli az ikonikus darabjainkat, a Levi's 501®-est, az 501®-es shortot és a Trucker dzsekit, anélkül, hogy megkértük volna erre. Egy igazi, hiteles Levi's® rajongó- mondta Jennifer Sey, a Levi Strauss and Co. marketing vezetője.

Hailey Bieber négy ultramenő szettel bizonyította, hogy egy igazi stíluskirálynő

Hailey Bieber négy ultramenő szettel bizonyította, hogy egy igazi stíluskirálynő

"Korábban sosem tűnt ez helyesnek, de imádjuk Hailey energiáját és optimizmusát. Most éreztük elérkezettnek az időt, hogy egy arcot kössünk az 501®-eshez".

Hailey épp a fesztiválszezon előtt csatlakozott a Levi's® csapatához, saját stílusát pedig tökéletesen belevitte a kampányban szereplő darabokba, az 501® -es shortot festékfoltok és az új neon címke díszíti, az 501®-es Original Skinny farmer a hátsó zsebnél szaggatott, elöl pedig egy színes H-A-I-L-E-Y" felirat került rá.

Az 501®-es napra a Levi's® idén egy másik meglepetéssel is készült, a híres kétlovas címke új változataival. A Levi's® farmerek erősségét szimbolizáló címke a világ egyik legismertebb és egyben az ötödik legrégebbi védjegye, mely két ellenkező irányba haladó lovat ábrázol, akik egy farmert próbálnak szétszakítani. Az idei fesztiválszezonra készülve a rajongók 6 új, limitált szín közül választhatnak és a neon pink, narancs, sárga, ezüst, zöld és fehér valamelyikére cserélhetik az eredeti címkét a Levi's® üzletekben.

Ez is érdekelhet

Meglepetés! Nick Jonas apa lett!

Meglepetés! Nick Jonas apa lett!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban