Játssz, és nyerd meg a GLAMOUR és a Half Price fantasztikus divatfotózását!

Hirdetés

2022.augusztus.23.

Tetszik neked az elképzelés, hogy a magad főnöke vagy, te osztod be az idődet, videókat készítesz és napról napra többen követnek? Ha szereted a divatot, van jó pár videós ötleted, szívesen nézed az outfitvideókat és már te is készítettél párat, vagy éppen most akartál nekiállni, akkor a legjobb helyen jársz!

Légy a Half Price divatszerkesztője!
Légy a Half Price divatszerkesztője!

Légy kreatív, mutasd meg magad és a szuper ízlésedet a világnak! Posztold az outfitjeidet szeptember 13-áig a Tiktokon, mutasd meg, te mit vásárolnál, milyen öltözékeket állítanál össze a Half Price kínálatából.

Mutasd meg, te mit vásárolnál, milyen öltözékeket állítanál össze a Half Price kínálatából, és nyerj divatfotózást!

Légy a Half Price és a Glamour divatszerkesztője!

Használd a #halfpricexglamour hashtaget, kövesd be a @halfprice_hu Instagram-oldalt és a @halfprice.eu Tiktok-oldalt. Nyerj divatfotózást, videózást a GLAMOUR stábjával, plusz legyen a tiéd a 75 000 forint, az 50000 forint vagy a 25000 forint értékű ruhakeret, amivel kedvedre válogathatsz az elérhető árú dizájner ruhadarabok, kiegészítők, lakberendezési tárgyak, sportruházat és sporteszközök között, de a gyerekruhákat, valamint a kisállatkellékeket is megnézheted.

A Half Price-ban sok-sok kincset találhatsz

A Half Price-ban sok-sok kincset találhatsz - streetwear, highstreet és dizájnermárkák kínálatából válogathatsz, akár 80 százalék kedvezménnyel. A készlet folyamatosan fogy, újul, tehát hetente mindenképpen érdemes benézned, mert megtalálhatod életed nagy vételeit, amik a ruhatárad, lakásod alapdarabjai lesznek! www.halfprice.eu/hu

Mit kell tenned, hogy nyerj?

  1. Találd ki, milyen outfitvideót készítesz, légy eredeti, figyelemfelkeltő!
  2. Posztold zenével vagy voice-overrel a Tiktokon, te mit vásárolnál, milyen öltözékeket állítanál össze a Half Price kínálatából, használd a #halfpricexglamour hashtaget, kövesd be a @halfprice_hu Instagram-oldalt és a @halfprice.eu Tiktok-oldalt.
  3. Figyeld, mit posztolnak a többiek, és drukkolj magadnak, hogy a tiéd legyen az exkluzív fotózás, videózás és a 75000, 50000 vagy a 25000 forintos ruhakeret!
Légy kreatív, mutasd meg magad és a szuper ízlésedet a világnak!

Olvasd el a TikTok nyereményjáték hivatalos szabályait itt!

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói