Használt dizájner ruhák és kiegészítők garázsvására

2014.május.15.

Második szezonjuk vége felé különleges meglepetéssel szeretne a Projekt showroom csapata szolgálni azoknak, akik a hazai gyermekjátékok legjavát felvonultató első pop-up boltjuk óta rendszeresen megtisztelik és megörvendeztetik őket látogatásukkal. Azoknak, akik résen vannak és követik A Projekt showroomot, bárhol is bukkannak fel, most kiszemezték a használt dizájnerruhák legjavát.

Az exkluzív "turkáló" kilóg kicsit a műfajból, mivel itt csak jó és jobb cuccok között lehet majd válogatni, de a "Projektek" sorából is, hiszen a megszokott több száz négyzetméteres helyszínek helyett most a város legnyüzsgőbb helyére költöznek, ahol a kávézók, éttermek és szórakozóhelyek mellett a legjobb pop-up események is felütötték fejüket. A Gozsdu udvar Dob utcai végében (Dob utca 16.) egy kisebb, de annál gazdagabban megrakott üzlettel várják az érkezőket. A legnagyobb nemzetközi márkák alig, vagy egyáltalán nem hordott ruhái mellett - bár most kisebb mértékben - de itt lesznek a hazai kedvencek jól-viselt darabjai is.

A rendhagyó garázsvásáron, amely május 22-én 10:00 órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt, és mindössze négy napig lesz nyitva, 3000 és 30.000 forint közötti árintervallumban válogathatsz főleg női ruhadarabok között.

Érdemes lesz tehát résen lenni!

Ez is érdekelhet

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

7 szokatlan dolog, amit kipróbáltam az ágyban és IMÁDTAM

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói