Használt dizájner ruhák és kiegészítők garázsvására

2014.május.15.

Második szezonjuk vége felé különleges meglepetéssel szeretne a Projekt showroom csapata szolgálni azoknak, akik a hazai gyermekjátékok legjavát felvonultató első pop-up boltjuk óta rendszeresen megtisztelik és megörvendeztetik őket látogatásukkal. Azoknak, akik résen vannak és követik A Projekt showroomot, bárhol is bukkannak fel, most kiszemezték a használt dizájnerruhák legjavát.

Az exkluzív "turkáló" kilóg kicsit a műfajból, mivel itt csak jó és jobb cuccok között lehet majd válogatni, de a "Projektek" sorából is, hiszen a megszokott több száz négyzetméteres helyszínek helyett most a város legnyüzsgőbb helyére költöznek, ahol a kávézók, éttermek és szórakozóhelyek mellett a legjobb pop-up események is felütötték fejüket. A Gozsdu udvar Dob utcai végében (Dob utca 16.) egy kisebb, de annál gazdagabban megrakott üzlettel várják az érkezőket. A legnagyobb nemzetközi márkák alig, vagy egyáltalán nem hordott ruhái mellett - bár most kisebb mértékben - de itt lesznek a hazai kedvencek jól-viselt darabjai is.

A rendhagyó garázsvásáron, amely május 22-én 10:00 órakor nyitja meg kapuit a közönség előtt, és mindössze négy napig lesz nyitva, 3000 és 30.000 forint közötti árintervallumban válogathatsz főleg női ruhadarabok között.

Érdemes lesz tehát résen lenni!

Ez is érdekelhet

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

25 dolog, amit nem tudtál Taylor Swiftről

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!