Heidi Klum és a foci

2014.július.9.

Oda sem mertem nézni a harmadik gól után, és cseppet kevésbé örültem, mint Heidi Klum, és nem azért, mert bárkinek is drukkoltam volna.

We are the robots.
We are the robots.

Már gyerekkorom óta asszisztálok a focimeccseknél, mint afféle ügyeletes kívülálló, aki alig ért valamit az egészből és nagyon jól megy nekem ez a szerep. Semmilyen fejlődést nem mutatok egyébként az évtizedek alatt.

Szeretek focimeccseket nézni, mert az ember közben nagyon jókat tud elmélkedni a férfiak viselkedésén, motivációin, karakterén pályán és pályán kívül. Olyan ez, mint egy etimológiai megfigyelés és sokkal jobb, mint a metrón, buszon, kávézóban bámészkodni, mert itt van izgalom, lehet stírölni a férfiakat és közben féltudományos következtetéseket levonni némi álpszichologikus ad hoc elmélettel alátámasztva - ez roppant megnyugtató tud lenni egy átlagos kedd este.

Ezek nem a Brazíliába bevándorolt németek voltak.

Izgalom. Ha végre valakinek drukkolsz és megpróbálod megdelejezni a labdát. Ha direkt annak drukkolsz, akinek a férfiak nem, ezzel borzasztóan fel lehet őket cukkolni egyébként, úgyhogy csak óvatosan! A tizenegyesek a kedvenceim, mert itt legalább bárki győzhet és van egyfajta káoszelmélet is benne, ami rögtön sokkal szimpatikusabbá teszi a focit.

Na de hogy a németek mit csináltak a brazilokkal! Amint már leírtam sokszor, a 80-as évek underground mozgalma iránt meglehetősen erős vonzódást érezve én mindig a vesztest szeretem, és mégsem. Igazából egyik csapatot sem bírtam ezen a meccsen, mert olyan volt, nem is érdekel miért, mintha nem ugyanabban a korcsoportban játszottak volna. És ott bőgött egész Brazília.

Ez most akkor szórakoztató?

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói