Hét év magyar címlaplányai!

2011.szeptember.30.

A GLAMOUR idén már hétéves lett! Ebből az alkalomból a Facebookon szavazásra bocsátottuk az összes eddigi címlapunkat.

Nagy öröm számunkra, hogy ezen a szavazáson jelen állás szerint a 82 címlap közül nektek a leginkább 2010. szeptemberi tetszik a legjobban, amelyen Palvin Barbara pózolt. A születésnapra való tekintettel beavatunk bennetek egy kis műhelytitokba: bizony izgultunk, hogy a szokatlan színpárosítást hogyan fogadjátok majd, de úgy tűnik, jól döntöttünk, és jól döntöttünk akkor is, amikor 2009. júniusában (igazából május közepén jelent meg a lapszám természetesen, de ezt ti már jól tudjátok) először került magyar magyar modell a GLAMOUR címlapjára.

A ma már említett, és rendkívül népszerű 2010. szeptemberi számunkat követően novemberben először jelentkeztünk Beauty melléklettel. A bájos Barbara egy gyönyörű fotója került a címlapra. Palvin Barbara valósággal üstökösként tűnt fel a 2010-11-es őszi-téli show-kon, így aztán természetes volt, hogy ebben a szezonban nálunk főszereplő lehet.

Nem a Beauty melléklet volt az egyetlen újításunk, 2010 nyarán először vehettétek a kezetekbe a strandtáska nélkülözhetetlen tárgyát a GLAMOUR Beach magazint! Első alkalommal éppen az abban az évben GLAMOUR Women of the Year győztes Ebergényi Réka pózolt a címoldalán. A fotózás már csak azért is emlékezetes volt, mert a fotós Tombor Zoltán igazán ért ahhoz, hogyan kell jó hangulatú munkakörülményeket teremteni. Idén másodszor is megjelent a GLAMOUR Beach, és másodszor sem változtattunk a bevált recepten, hiszen újra magyar lányt választottunk, ezúttal gyönyörű plus-size modellünk, Demmer Erika mosolygott a borítón.

demmer-nagy-d0000F2FDc7ca553f3fe7.jpg
demmer-nagy-d0000F2FDc7ca553f3fe7.jpg

Ha már magyar modellekkel kezdtünk dolgozni természetesen nem hagyhattuk ki Srej Zsófit sem, aki szezonról-szezonra az egyik legkeresettebb magyar lány a kifutókon, ő 2010. áprilisában lett GLAMOUR-címlaplány. Idén az áprilisi számunk borítóján Fórizs Adina pózolt, aki egy rövid pihenés után újra visszatért a divatvilágba, és bebizonyította, hogy bármikor kész kellemes meglepetést okozni!

Hetedik születésnapunkat újra magyar lánnyal ünnepeltük, és a jövő modellreménységét, Axente Vanessát választottuk a hetedik magyar lánynak, aki a GLAMOUR borítójára került, nagyon reméljük már beszerezted!!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.