Idén is City of Covergirls

2014. február 13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Sugarbird számára továbbra is rendkívül fontos, hogy közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsanak ki rajongóikkal, a márka szerelmeseivel. Ezért úgy döntöttek, hogy idén harmadik alkalommal is elindítják a City of Covergirls versenyt.

A pályázóknak nem kellett mást tenniük, mint kedvenc Sugarbird ruhájukban pózolni, majd az erről készített fotókat feltölteni a márka közösségi oldalára és gyűjteni a szavazatokat.

A legtöbb voksot begyűjtő lányok pedig részt vehettek egy fotózáson a Sugarbird teljes csapatával, akik átváltoztatták őket igazi Cukormadarakká. A tizennyolc nyertes külföldről és az ország különböző pontjairól érkezett a budapesti fotózásra, ahol profi körülmények között készített róluk elbűvölő képeket Debreczeni Zita.

A lányokat a fotózáson Dukai Regina is ellátta hasznos tanácsokkal: "Azt hiszem ez nagyon fontos nap azoknak a lányoknak, akik rendszeresen vásárolják a ruháinkat, szeretnek minket és Sugarbird rajongók. Egy pici esélyt szeretnénk adni nekik, hogy ők is részesei legyenek annak a szuper dolognak, amit mi nap, mint nap megtapasztalhatunk. Vagy akár lássák azt is, hogy egy fotózás nem olyan egyszerű és gyors dolog. Kemény munka mind a fotósnak, mind pedig a modellnek. Szuper látni őket így együtt, van, akivel már számtalanszor találkoztunk és jó újra látni őket. Egyre lazább, egyre barátibb a hangulat." – mesélte élményeit Dukai Regina.

Varró András, a Sugarbird stílustanácsadója is segítette a hatékony munkát: "A lányok eléggé izgatottak voltak, már napokkal korábban is ez jött le a Facebook-os üzenetekből. Ez a fotózás napjára csak fokozódott bennük. Első körben egy gyors közvélemény-kutatást végeztünk a lányok között, hogy ki milyen ruhát viselne szívesen a Covergirls kollekciókból. Természetes volt, hogy elsősorban Regina és Zita kollekciójából választottak, de nem maradtak ki Sylvi különlegesebb darabjai sem. A végeredménnyel mindenki elégedett lehetett, hiszen a legújabb öltözetek közül volt néhány olyan darab is, amit elsőként ők viselhettek a márka szerelmesei közül. A profi smink és frizura elkészítése már némiképp nyugtatólag hatott a lányokra, de gyorsan fokozódott a hangulat, ahogy Zita kamerája elé álltak és elkészült a saját címlapfotójuk." – avatott be a részletekbe Varró András.

Az elkészült fotókkal a City of Covergirls nyertesei méltón képviselhetik városaikat. Érdemes lesz továbbra is nyomon követni a márka közösségi oldalát, hiszen hamarosan újabb játékkal kedveskednek rajongóiknak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

glamour plusz ikon Miben mások azok a nők, akik pornót néznek?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Itt a nyár és vele együtt a GLAMOUR-napok - Szerezd be kedvenc kuponjaidat! (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Fontos: 3 alapszabály strandoláshoz az egészséged érdekében (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)

Ezt a cold brew koktélt neked is el kell készítened egy forró nyári napon! (x)