Idén is City of Covergirls

2014.február.13.

A Sugarbird számára továbbra is rendkívül fontos, hogy közvetlen, személyes kapcsolatot alakítsanak ki rajongóikkal, a márka szerelmeseivel. Ezért úgy döntöttek, hogy idén harmadik alkalommal is elindítják a City of Covergirls versenyt.

A pályázóknak nem kellett mást tenniük, mint kedvenc Sugarbird ruhájukban pózolni, majd az erről készített fotókat feltölteni a márka közösségi oldalára és gyűjteni a szavazatokat.

A legtöbb voksot begyűjtő lányok pedig részt vehettek egy fotózáson a Sugarbird teljes csapatával, akik átváltoztatták őket igazi Cukormadarakká. A tizennyolc nyertes külföldről és az ország különböző pontjairól érkezett a budapesti fotózásra, ahol profi körülmények között készített róluk elbűvölő képeket Debreczeni Zita.

A lányokat a fotózáson Dukai Regina is ellátta hasznos tanácsokkal: "Azt hiszem ez nagyon fontos nap azoknak a lányoknak, akik rendszeresen vásárolják a ruháinkat, szeretnek minket és Sugarbird rajongók. Egy pici esélyt szeretnénk adni nekik, hogy ők is részesei legyenek annak a szuper dolognak, amit mi nap, mint nap megtapasztalhatunk. Vagy akár lássák azt is, hogy egy fotózás nem olyan egyszerű és gyors dolog. Kemény munka mind a fotósnak, mind pedig a modellnek. Szuper látni őket így együtt, van, akivel már számtalanszor találkoztunk és jó újra látni őket. Egyre lazább, egyre barátibb a hangulat." – mesélte élményeit Dukai Regina.

Varró András, a Sugarbird stílustanácsadója is segítette a hatékony munkát: "A lányok eléggé izgatottak voltak, már napokkal korábban is ez jött le a Facebook-os üzenetekből. Ez a fotózás napjára csak fokozódott bennük. Első körben egy gyors közvélemény-kutatást végeztünk a lányok között, hogy ki milyen ruhát viselne szívesen a Covergirls kollekciókból. Természetes volt, hogy elsősorban Regina és Zita kollekciójából választottak, de nem maradtak ki Sylvi különlegesebb darabjai sem. A végeredménnyel mindenki elégedett lehetett, hiszen a legújabb öltözetek közül volt néhány olyan darab is, amit elsőként ők viselhettek a márka szerelmesei közül. A profi smink és frizura elkészítése már némiképp nyugtatólag hatott a lányokra, de gyorsan fokozódott a hangulat, ahogy Zita kamerája elé álltak és elkészült a saját címlapfotójuk." – avatott be a részletekbe Varró András.

Az elkészült fotókkal a City of Covergirls nyertesei méltón képviselhetik városaikat. Érdemes lesz továbbra is nyomon követni a márka közösségi oldalát, hiszen hamarosan újabb játékkal kedveskednek rajongóiknak.

Ez is érdekelhet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

6 tipp, hogy a hideg hónapokban is megőrizd a testi-lelki egészségedet

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján