Így búcsúzik a divatvilág Mick Jagger kedvesétől

2014.március.18.

Fájdalmas veszteség érte a divatvilágot, hiszen a stylistként hírnevessé vált, egy ideje azonban divattervezőként is sikeres, mindössze 49 éves L´Wren Scott tegnap meghalt.

L´Wren Scott
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Hivatalosan ugyan még nem erősítették meg, de a Rolling Stones legendás énekesének barátnője feltehetően öngyilkos lett. Hirtelen és váratlan halálát a pletykalapok rögtön azzal magyarázták, hogy szakított volna Mick Jaggerrel, ezt azonban cáfolta mind a néhai L´Wren Scott szóvivője, mind pedig az énekes sajtósa.

A divatvilágot sokkolta a hír, és így búcsúztak a tervezőtől:

"Szavakkal leírhatatlan az az üresség, amit kedves barátom L`Wren elvesztése okoz. Különlegesen tehetséges szépség volt. Hiányozni fog a nevetése, kecses járása, az a báj...az a fenséges termet! Szép időt töltöttünk együtt, néhány éve még én fotóztam őt a brit Vogue magazinnak. A divatvilág egy ikont veszített el, a legmélyebb részvétem Micknek, és mindenkinek, aki ismerte, szerette őt. Nagyon fog hiányozni." - mondta a zenész és fotós Bryan Adams.

"Éppúgy elkápráztatta a rajongóit a bájos elevenségével, mint a tökéletesen hímzett ruháival. Büszke vagyok arra, hogy ismerhettem, és a legközelebbi barátaim egyikének nevezhettem" - nyilatkozta Stephen Jones kalaptervező.

"Hihetetlen divattervező volt, akit barátomnak tekintettem. Szívből jövő részvétem a szeretteinek." - mondta a lesújtott Bobbi Brown.

"Nehéz felfogni. Imádtam L`Wrent attól a pillanattól fogva, hogy találkoztam vele, fotóztam, és emlékszem, mondtam neki, hogy ő olyan különleges, hogy meg fogja találni az útját Párizsban. Meg is találta. Gyönyörű lábai voltak, én csak ´csini Lábaknak´ hívtam őt." - emlékezett Bruce Weber divatfotós.

"Nehéz elhinni, hogy a gyönyörűsége végleg kialudt... Nagyon szorgalmas, fegyelmezett és elképesztően tehetséges volt." - Sarah Jessica Parker.

"Sokszor bejártuk együtt a világot. Őszintén hiányozni fog L´Wren barátsága. A szívem együtt érez Mick-kel, és mindenkivel, aki szerette, és akit ő szeretett. Nyugodjék békében" - mondta Naomi Campbell.

"L`Wrennek nagyon tiszta elképzelése volt a stílusról és ezt jól illusztrálta, minden, amit csinált. Nem könnyű az átmenet stylist és divattervező között, de ő minden évben egyre jobb lett, igazi márkaalkotó volt." - Alexandra Shulman, az angol Vogue főszeresztője.

"Felfoghatatlan és tragikus veszteség. Nagyon letört a halálhíre. Imádtam a munkáit, és L´Wren mindig nagyon figyelmes volt velem." - nyiltakozta Madonna.

"Rengeteget tanultam tőle, mindenkit inspirált. Hihetetlen technikai megoldásai voltak, amiket a nagyközönség nem is vehetett észre, nagyon értett a szakmához, mind stylistként, mind tervezőként." - mondta William Matthews, aki 25 évig volt az asszisztense.

Ez is érdekelhet

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

Ökoszorongás - akármilyen kicsit teszel a környezetért, annak van jelentősége!

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább