Így vásárolnak a legdögösebb magyar nők

2017.november.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Black Friday shoppingőrület a hírességeket sem kerüli el: két vonzó nő és igazi példakép, Weisz Fanni és Mosolyka is lelkesen készül a hatalmas akciókra. Míg Fanni tovább bővíti majd óriási cipőkollekcióját, addig Mosolyka a párjával válogat egy különleges alkalomra. Az író és a modell most elárulják, hogyan élik meg nőiességüket, mi teszi őket magabiztossá és hogyan vásárolnak a hétköznapokon.

Mosolyka, bár szeret vásárolni, saját magára nem szívesen költ el nagy összegeket. A Black Friday hatalmas akcióira viszont ő is készül a hétvégén: egy királykék színű, elegáns ruhát mindenképpen rendel, mert az a megtiszteltetés érte, hogy műsorvezető lehet egy gálaesten a Nemzeti Színházban.

Mosolyka egyébként is egy dögös, jó popsijú nőnek látja magát és szívesen öltözködik nőiesen, elegánsan. Imádja a térd felett egy tenyérnyivel feljebb érő, szűk szoknyákat vagy ruhákat, amiket mindig színes harisnyákkal párosít. A ruhatár bővítésénél nagy segítségére van férje, akinek különösen jó érzéke van megtalálni azt, amit párja imádni fog. Mosolykának az aktuális kedvence, egy szűk fehér ruha, amit a Fashiondays.hu -n szemelt ki magának és végül az esküvői ruhája lett.

„Miután elfogadtam, megszerettem saját magam, rájöttem, hogy mekkora magabiztosságot adhat ehhez egy jól megválasztott ruha. Például amikor megismerkedtem a férjemmel, éppen előtte rendeltem egy felsőt, és vettem egy egyszerű nadrágot. Hozzátettem a belső “húdejóélni” érzést, és ezek után elmondása szerint ragyogtam. A kerekesszék sehol sem volt, csak a csaj, a nő, aki vonzó”- mesélte

Fanninak a cipők a gyengéi, így biztos benne, hogy az idei Black Friday-on is beszerez majd egy-két új darabot. Nem szereti a harsányságot és a túl feltűnő darabokat, de a fekete ruhákon mindig megakad a szeme. Az akciókat is mindig követi, ezért a plázákban és online egyaránt körbenéz a hétvégén.

„Imádok olcsóbban vásárolni, de ki az, aki nem? A jelenlegi kedvenc garbómat is akciósan szereztem be a fashiondays.hu-ról. Nagyon szeretem, hogy ennyire puha és meleg, mert eléggé fázós vagyok. Sajnos bármikor, bárkivel, és bármeddig képes vagyok vásárolgatni, szinte minden leárazáson veszek valamit, még akkor is, ha nincs rá feltétlenül szükségem. ”– mondta Fanni

A modell gondolkodott már az esküvőjén is, ahol persze le kell majd mondania a fekete imádatáról, de nagyon várja már, hogy egy család legyenek vőlegényével, Petivel. Már az anyaságra is vágyik: két gyönyörű kisgyerekkel képzeli el magukat, és szeretné, hogy örökké együtt legyen majd a kis családjuk szeretetben, boldogságban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője